Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás

Keros Magma falburkoló család

A Keros Magma kollekció a legmodernebb technológiai eljárással, a valódi kő felületeket tökéletesen imitáló mázréteggel készül. Használjuk akár beltérben, akár kültéren homlokzat burkolásakor, a természetes, de ugyanakkor karakteres megjelenés garantált.

A Keros Magma lapokat fagyállóságuknak és kiváló minőségüknek köszönhetően használhatjuk például terasz, vagy erkély falfelületeinek burkolására. De homlokzatot is rendkívül egyedivé tehetünk velük.

magma1Homlokzat teljes burkolásakor a Magma falburkolókkal monumentális, stabilitást sugárzó megjelenést érhetünk el. Részleges burkoláskor pedig lehetőségünk nyílik egy kis játékra, aszerint hogy az épület mely részét szeretnénk kiemelni. Többféle arculat kialakítása közül választhatunk, kiemelhetjük az épület egyéniségét a jól megválasztott burkolt és szabadon hagyott felületek megválasztásával.

Beltérben, például előszobában, vagy előtérben a Magma kollekcióval a természetet vihetjük be otthonunkba. A lenyűgöző textúrájú felületek egészen biztosan azonnal felkeltik a lakásba lépők figyelmét.

Hogy mindenki igényeinek és ízlésének megfelelő Magma falburkolót választhasson, a Keros hidegebb és melegebb árnyalatokban, világosabb és sötétebb színekben is gyártja ezt a termékcsaládot. Világosabb bézses, szürkés és sötétebb barnába hajló árnyalatok is elérhetőek.

magma2A Keros Magma termékcsalád a legmodernebb Foto InkJet technológiával készül. Ez az eljárás a tintasugaras nyomtatók elvét követve működik. Segítségével akár domború felületre is festési hiba nélkül lehet mintázatot felvinni. A technológiának köszönhetően a Magma kollekció darabjainak szélén nem jelentkezik a gres lap alapszínének megfelelő keret, így a fal burkolásakor megszakításoktól mentes, tökéletesen egybefüggő, természetes kő hatását keltő felületet kapunk.

A matt felületű Keros Magma mázas gres falburkoló lapok 23 cm*46 cm-es méretben készülnek. Természetesen a Keros termékekre jellemző különleges megjelenéssel és tartóssággal, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Khan Osaka csempecsalád – modern, fiatalos, vagy akár a természetközeli fürdőszoba kialakításához

Igen, kedves olvasó, a Khan Osaka termékcsalád színválasztékának köszönhetően könnyedén kialakítható bármely hangulat a fürdőszobájában. Ezt a csíkos, matt felület,...

Close