Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Egyedülálló hagyomány és minőség – LAUFEN és JIKA szaniterek

Mind a LAUFEN, mind a JIKA termékmárka rendkívüli, évszázados múltra tekint vissza. A JIKA termékeket készítő gyár elődjét, a Ditmara üzemet 1878-ban alapították a csehországi Znojmóban. Így ezt volt Európa első kerámia áru gyára. Bár ekkor a fő profiljuk még az edény- és majolikagyártás volt.

A LAUFEN hasonlóan nagy múltra tekint vissza. 1892-es megalakulásakor a kontinens első higiéniai porcelángyártással foglalkozó gyára volt. 1999 óta a JIKA és a LAUFEN termékmárka a spanyol Roca társasággal egy csoportot alkotva a világ vezető szanitergyártójává lépett elő.

A LAUFEN és JIKA fürdőszobák a hagyományt és a minőséget ötvözik a legújabb tervezéssel. A több évtizedes tapasztalatuk a termékek legapróbb részletein is lemérhető. A vállalat meggyőződése, hogy az átfogó minőségpolitika alapvető előfeltétele a sikeres működésének.

laufen3laufenlaufen2

A gyártási technológia csúcsa a présöntés, melyet a LAUFEN 1985 óta alkalmaz a higiéniai termékek gyártásánál. Kilenc ilyen típusú gépsor működik a Cseh Köztársaságban. Ennél az eljárásnál az agyagpépet nagyon magas nyomáson porózus öntőformába préselik, a porózus felület jikaátengedi a vizet és az öntvény megszilárdul. Miután kivették az öntőformából a félkész terméket még formázható állagú, ilyenkor vágják ki a szükséges lyukakat és távolítják el a felesleges agyagot. Előszárítás után jön egy minőség-ellenőrzés és előkészítés az égetésre. A végleges kiszárítás után készen áll a termék a mázazásra és kiégetésre.

A termékek igen szigorú minősítési kritériumok alapján kerülnek osztályozásra. Ennek köszönhetően minden LAUFEN és JIKA szaniterkerámiára 5 év garancia vonatkozik. A termék kínálatában megtalálhatóak mosdók, WC-k és bidék, valamint bútorok, kádak, zuhanytálcák és egyéb fürdőszoba termékek. A LAUFEN és JIKA fürdőszobák világában minden megtalálható, amire Önnek szüksége van.

Read previous post:
Látványterv a felújítás előtt – milyen is legyen a fürdőszoba?

Lakásfelújításon, fürdőszoba átalakításon gondolkodik? Sokan vagyunk ezzel így... A többség alaposan átgondolja, milyen is lesz a hőn áhított fürdőszoba. Ám...

Close