Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Riho – fürdőszobák Hollandiából

Építkezés, felújítás tervezésekor sokszor tanácstalanul állunk az előttünk álló hatalmas szín-, és formaválasztékú kínálat előtt, hogy milyen is legyen a kiválasztott fürdőkád, zuhanykabin, fürdőszobabútor; beépített vagy falra szerelhető mosdót válasszunk, hogyan is alakítsuk ki fürdőszobánkat a stílusunknak és otthonunknak, családunknak megfelelően.

Otthonunk kialakításakor, berendezésekor hosszú távra tervezünk, megfizethető, minőségi termékeket szeretnénk. Fürdőszobánk berendezéshez az egyik legjobb megoldás, ha a megbízható holland minőséget képviselő RIHO termékeket választunk.

Kiváló minőség és lenyűgöző, kifinomult formaterv. Ezek a tulajdonságok, amik a leginkább jellemzik a holland fürdőszobák világát, melyet a RIHO szaniterek tökéletesen tükröznek.

A RIHO több, mint 25 éve gyártja termékeit Európában, Magyarországon pedig saját leányvállalattal és ennek köszönhetően magyarországi raktárkészlettel rendelkezik.

 

A RIHO a fürdőszobai termékek széles skáláját kínálja:

Mosdók

riho_mosdoA RIHO mosdókat leginkább a határozott, szögletes formavilág jellemzi, mindez mégis elegáns, kifinomult kivitelben. Tökéletes szaniterkerámia minőség, hófehér, csillogó megjelenés, mely elengedhetetlen egy modern fürdőszoba kialakításában. A mosdók megtalálhatók a kicsi kézmosóktól egészen a kétszemélyes, dupla mosdós kivitelig hatalmas formaválasztékban.

Riho mosdók: pultra ültethető mosdó, falra szerelhető vagy akár beépíthető mosdó – a Riho kínálatában megtalálja! >>

 

Fürdőkádak, masszázsrendszerek

riho_kadA RIHO a magyarországi piacon a legnagyobb kínálattal rendelkező gyártó, több, mint 300 féle fürdőkád típus található meg a kínálatában. A RIHO szinte tökéletes választás, bizonyára Ön is megtalálja az áhított formájú és méretű kádat a kínálatukban, amelyekre a gyártó 10 év garanciát vállal.

Ami egy kiemelkedő érv a RIHO mellett, hogy a garancia nem csak a formatartósságra, hanem a színtartósságra is vonatkozik kádjaiknál, a kiforrott technológiának és a csúcsminőségű alapanyagoknak köszönhetően!

A teljes felfrissülés érdekében válassza ki az Önnek leginkább tetsző RIHO fürdőkádat, és rendelje meg masszázsrendszerrel. A RIHO fürdőkádjainak ugyanis szinte bármelyike felszerelhető masszázsfunkcióval, világítással vagy akár színterápiával is!

Riho fürdőkádak: egyenes kád, aszimmetrikus kád, sarokkád, ovális kád, ülőkád, térben álló kád, kör alakú térbenálló kád – bármely kivitelt szeretné, a kínálatban megtalálható. >>

 

Zuhanykabinok

A RIHO kínálatában rengeteg zuhanykabin és a hozzá tartozó zuhanytálca található, minden árkategóriában.

Amennyiben egyedi igénye van akár zuhanykabin, akár zuhanyajtó tekintetében a gyártó az egyedi igényeket is ki tudja elégíteni, ráadásul mindezt rövid szállítási határidővel!

Íves vagy szögletes RIHO zuhanykabinok >>

 

Fürdőszobabútorok

rihoIgen nagy figyelmet fordítanak a fürdőszobabútor gyártásra is a kimagasló minőség, elegancia és formatervezés érdekében. Ezt bizonyítandó, hogy saját bútorgyárral rendelkeznek Belgiumban, ahol kifejezetten fürdőszobabútor gyártása vannak szakosodva.

A RIHO fürdőszobabútorai speciális anyagból (páratűrő) és speciális elzárással vagy fényezéssel készülnek, hogy a fürdőszobai párás környezetben is tökéletesen funkcionáljanak.

A RIHO 1992 óta foglalkozik kiváló minőségű fürdőszoba bútorok gyártásával, bútoraik minősége a csodálatosan szép, színes felületekben, mosdótálcával szerelt márvány jellegű mineralit lapokban, erős zsanérokban, teherbíró fióksínekben és a halogén világításban mutatkozik meg. Minden bútoruk kíváló minőségű anyagból készül, besüllyesztett tömör bükk stiftekkel erősen csapolva. A bútorokat szigorú ellenőrzésnek vetik alá mielőtt elhagyják a gyárat, hogy ezzel is biztosítsák a kifogástalan minőséget.

Fürdőszobabútorok: alsó bútor, tükör, kiegészítő bútorok, melyeket itt megtekinthet >>

 

A kifinomult, formatervezett modern berendezés mellett érdemes nagy hangsúlyt fektetni otthonunk, így a fürdőszobánk energiatakarékosságára is. Ebben egy jól megválasztott csaptelep, az ahhoz kiegészítőként vásárolt vízszűrő – avagy perlátor, nagy segítségünkre lehet. Következő bejegyzésünkben teszünk egy kis szakmai kitérőt e témában. 

 

A RIHO termékkínálatának megtekintéséhez látogasson el az OtthonDepo.hu webáruházba, vagy a bemutatóterembe: 1097 Budapest, Könyves K. krt. 9. fsz. 32. LURDY HÁZ, ahol a kedves eladók szakszerű segítséget nyújtanak a legmegfelelőbb termék kiválasztásában.

 

Read previous post:
Infraszauna

A hétköznapokban felgyülemlett feszültség elengedésében segíthet egy meleg infraszauna használatakor történő relaxáció. Napjainkban már egy hétköznapi ember számára is elérhetővé...

Close