Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Grohe új Grohtherm 1000 termosztátos kádcsaptelep

A Grohtherm termosztátos csaptelepek népszerűsége húsz évvel ezelőtti megjelenésük óta folyamatosan töretlen. A Grohe a vezető pozíciót köszönheti annak, hogy a vásárlók egyre inkább értékelik a biztonság és a kényelem mellett a Grohtherm termékekkel elérhető víz- és energia megtakarítást.

Az új Grohtherm 1000 termosztátos kádcsaptelep a mostani, tökélyre fejlesztett formáját hosszú évek folyamatos fejlesztéseivel és az új, legmodernebb technológiák alkalmazásával nyerte el.

grohtherm3A kiváló minőségű, ergonomikus kialakítású karcsú fém test könnyű kezelhetőséget tesz lehetővé, legyen a kezünk akár vizes, akár szappanos.

A stílusos, modern megjelenés könnyen párosítható többféle lakberendezési irányt képviselő fürdőszobával. Ez a kifinomult kialakítás természetesen a Grohe többi termékéhez is kiválóan illeszkedik. Az új Grohtherm 1000 kádcsaptelep izgalmas, áramló vonalai az optimális funkcionalitás megtestesítése mellett díszítőelemként is megfelelnek az elvárásoknak.

Nézzük néhányat az új Grohtherm 1000 termosztátos kádcsaptelep rendkívüli tulajdonságai közül:

grohtherm– Az EcoJoy rendszernek köszönhetően akár 50 %-os víz-, és jelentős energiatakarékosságot érhetünk el, azonban a víz tökéletes áramlásának és a gyöngyöztetőnek hála az élményből nem kell engednünk.

– A TurboStat funkcióval a kívánt vízhőmérsékletet egy pillanat alatt be tudjuk állítani, és az változatlan marad, ameddig szeretnénk.

– A forrázás elleni védelemről a CoolTouch technológia gondoskodik, mely megakadályozza a csaptelep túlzott felmelegedését.

– Az EcoButton mennyiség-korlátozó gombbal további vízmegtakarítást érhetünk el.

– A különösen ellenálló króm felületet adó StarLight technológiának köszönhetően a termék szépsége hosszú éveken át ragyogó és kifogástalan marad.

– A SafeStop lehetővé teszi, hogy beállíthassuk a maximálisan elérhető vízhőmérsékletet, mely különösen kisgyermekes családoknál nagyszerű funkció.

 

Read previous post:
Hidegburkolat, burkolás – hogyan válasszunk, mire figyeljünk?

A megfelelő hidegburkolat, kerámia burkolat (csempe, padlólap) kiválasztása nem is olyan egyszerű, hisz éveken keresztül elégedettek szeretnénk lenni a burkolt...

Close