Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Hidromasszázs zuhanykabin, kád vásárlás – mire figyelj?

Rohanó világunkban munkánk, életünk során rengeteg stressznek vagyunk kitéve, ezért nagyon fontos, hogy rendszeresen beiktassuk az ellazulás valamilyen módját. Ma már elérhető áron otthonunkban is megtehetjük ezt, rendszeresen, csak egy hidromasszázs zuhanykabin vagy hidromasszázs kád, esetleg ezek kombinációja szükséges hozzá.

A hidromasszázs termékek rendkívül jó hatással van az emberi szervezetre, ellazítanak, segítenek a testi-lelki megnyugvásban.

Elsőként el kell döntenünk, hogy hidromasszázs zuhanykabint, hidromasszázs kádat, vagy ezek kombinációját szeretnénk. Választhatunk olyan terméket, ami gőzfunkcióval ellátott hidromasszázs kabin. E döntésünket természetesen a rendelkezésre álló hely is befolyásolja. Választhatunk a már beépített zuhanykabinunkhoz kiegészítésként hidromasszázs zuhanypanelt is. Ma már széles termékkínálat áll rendelkezésünkre.

hidroHa eldöntötte, hogy milyen típust szeretne, érdemes az alábbi dolgokra odafigyelni.

A vásárlásnál az első fontos szempont, hogy milyen víznyomás alatt kell üzemeltetni a hidromasszázs zuhanykabint, kádat. Általában az üzemeltetésnél max. 4 bar a megengedett. Ha ettől magasabb a hálózati víznyomás, ott víznyomáscsökkentőt kell beszerelni, ha ezt elmulasszuk, a hidromasszázs termék könnyedén meghibásodhat. Túl alacsony víznyomás szintén nem jó, ilyen esetben a fúvókák megleet, működni sem fognak.

Hidromasszázs termék vásárláskor számolni kell azzal is, hogy sokkal jobban oda kell majd figyelni a használatára. A vízkövesedés és dugulás ellen olyamatosan védekezni kell, ennek érdekében pedig a vízszűrő és vízlágyító használata ajánlott, főként kemény víz esetén.
Vízkövesedés vagy dugulás miatti meghibásodásra egyik gyártó vagy forgalmazó cég sem vállal garanciát.

hidro3A beszerelést bízza szakemberre! Általában a garancia feltétele a szakszervíz által történő beszerelés. Elsőre olcsóbb lehet a magán úton történő beszerelés, ám hosszú távon sok bosszúságot okozhat, egy-egy meghibásodás esetén. Nem érdemes a szerelési díjon spórolni ezen termékeknél.

A kész, beszerelt hidromasszázs zuhanykabinunkat, kádunkat használjuk rendszeresen, hogy kiegyensúlyozottabbak, nyugodtak, boldogok legyünk.

 

 

Read previous post:
Nyitott zuhanykabin

Az utóbbi években a legújabb trendeknek köszönhetően egyre nagyobb teret hódít a nyitott zuhanykabin kialakítása. A nyitott zuhanyzó használata mellett...

Close