Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Légies formák – Grohe Bau Edge csaptelep kollekció

A Bau Edge kollekció azáltal, hogy a Grohe Baulines család tagja, garantáltan egyesíti a tökéletes formát és funkciót. A merész dizájn magas minőségű anyagok használatával, a legújabb német gyártási technológiával és versenyképes árral párosul.

A Bau Edge darabok gondosan megtervezett arányai egyaránt megfelelnek az igényes fogyasztók ergonómiai és belsőépítészeti bauedge2követelményeinek. A lekerekített nyitókar és a légies, szellős minimalista formatervezés ötvözete megteremti a harmóniát és az egyensúlyt.

Az alapos, minden részletre kiterjedő tervezésnek köszönhetően a Bau Edge csaptelepek nem csak egymással harmonizálnak, hanem remekül illeszkednek szinte bármilyen stílust és hangulatot képviselő otthonba. A modern sziluett magára vonzza a figyelmet, így a praktikum mellett esztétikai élményben is részünk lesz.

bauedge3

A Bau Edge csaptelep kollekció teljes körű kínálatot nyújt számunkra, legyen szó akár a konyhánk, akár a fürdőszobánk berendezéséről. Ráadásul a kádtöltő- és zuhany csaptelepek esetében választhatunk a falsíkon kívüli, vagy a falsík mögötti kivitel között is.

A maximális kényelem érdekében a Bau Edge mosdó csaptelepek többféle kifolyó magassággal készülnek, így mindenki meg tudja találni az egyedi igényeinek tökéletesen megfelelőt.

bauedge1A Bau Edge egykaros csaptelepek a környezetvédelem jegyében SilkMove technológiával vannak ellátva. Ennek köszönhetően a víz átfolyásának a mennyiségét és a hőmérsékletét tudjuk egyszerűen szabályozni, így elérve jelentős víz- és energia megtakarítást.

A karc- és koszmentes Grohe StarLight technológiának köszönhetően a Bau Edge kollekció darabjai sokáig megőrzik kifogástalan, csillogó krómozott felületüket.

 

Read previous post:
Természetes fa hatás, hosszú élettartam – Classen laminált padló

A fárasztó hétköznapokba a legjobb pihenést természetes hatású környezetben érhetjük el. A természet közelségének hagulatát könnyedén megvalósíthatja otthonában is a valódi...

Close