Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Modern dizájn, maximális kényelem – Hansgrohe Focus csaptelepek

Modern, de mégis egyszerű vonalvezetés. Egyedi dizájn. Időtálló formatervezés. Harmónia szinte minden belső térrel. Rendkívüli praktikum. Egyedi magasság. Szinte bármely kerámiához illeszkedő kivitel. Környezetbarát technológia. Víz- és energiatakarékosság. Elérhető ár.Ezek a tulajdonságok mind a Hangrohe Focus csaptelep kollekció ismérvei.

A Hansgrohe Focus mosdócsaptelepeknél a tökéletes kényelmet és a könnyű kezelhetőséget a ComfortZone biztosítja. Ez a mosdókagyló és a mosdócsaptelep közötti távolságot jelenti. Vagyis a változatos magasságban kapható Focus mosdócsaptelepek (ComfortZone 70, 100, 190, 240) közül mindenki kiválaszthatja az egyéni igényeinek és a használat típusának megfelelőt. Attól függően lehet a magasságot megválasztani, hogy az adott csaptelep milyen célokat szolgál (kézmosás, fogmosás, magasabb edény megtöltése, stb.).

A Focus kollekció egy szintén kiemelkedő kényelmi funkciókkal rendelkező terméke a kihúzható zuhanyfejjel rendelkező konyhai csaptelep.focus2

A QuickClean rendszernek köszönhetően a Focus csaptelepek és zuhanyok tisztítása még kemény víz esetén is pofonegyszerű. Elegendő letörölni a szennyeződéseket és még tisztítószerek használatára sincs szükség.

focus4A Hansgrohe EcoSmart technológiájának köszönhetően a Focus csaptelepekkel akár 60 százalékkal csökkenthetjük a vízfogyasztást. Egy beépített precíziós O gyűrű szabályozza a nyomást és állandó vízátfolyási mennyiséget biztosít. Így amellett, hogy csökken a vízfogyasztás, a melegítéséhez szükséges energia mennyisége is kevesebb lesz. A víz levegővel történő dúsítása miatt viszont nem tapasztalunk mennyiségi vagy minőségi csökkenést.

A Hansgrohe Focus csaptelepek a világon az elsők között kapták meg a WELL „A” (Water Efficiency Label) focus3tanúsítványt, ami a legmagasabb besorolást jelenti. Ez az európai védjegy azt mutatja meg a vásárlók számára, hogy az adott szaniter termék mennyire felel meg a felelősségteljes víz- és energiahatékonysági elvárásoknak.

A Focus család bebizonyítja, hogy a környezetvédelem és a fenntarthatóság, valamint a víz maximális élvezete egyszerre jelen tud lenni egy precízen megtervezett, kiváló alapanyagokból, nagy odafigyeléssel gyártott termék esetében.

 

Read previous post:
Fény a tetőtérben tervezéssel, Velux tetőtéri ablakkal

A tetőtér tervezésénél sok szempontot figyelembe kell venni, köztük a bevilágító természetes fény mennyiséget is. A természetes fény beáramlására szolgáló...

Close