Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Spanyol formatervezés – Roca Contesa fürdőkádak

A fürdőkád minden fürdőszoba domináns része, a nyugalom, a megtisztulás színtere.

A megfelelő kád és helyélnek kiválasztása ezért különösen gondos figyelmet igényel.  Hisz már a kád vásárlása előtt tudnunk kell, hogyan, hová szeretnénk beépíteni, elhelyezni, esetleg térben álló fürdőkádat szeretnénk.

 

A Roca Conetssa kádjai formatervezett, finom vonalvezetésű lemezkádak, melyek tervezése során a nőiességet és józanságot, tiszta látásmódot és formavilágot tartották szem előtt. A Contesa lemezkádakban a funkcionalitás és az elegancia tökéletes egyensúlya figyelhető meg.

Klasszikus lemezkádak, melyek vonalvezetése modern megjelenést kölcsönöz, kényelmes fürdőzést tesz lehetővé. A Contesa egyenes kádak 3 féle mértben kapható, valamint a termékcsalád büszkélkedhet egy kis helyigényű, ám kényelmes belsővel rendelkező ülőkáddal is.

Szögletességét a gömbölydeden kerekített sarkai törik meg, mely finomságot kölcsönöz a teljes termékcsaládnak.

roca-contesa-lemezkad roca-contesa-lemezkad2 roca-contesa-lemezkad-sullyesztve

A spanyol tervezők gondoltak arra is, hogy a Contesa kádakhoz tökéletesen illeszkedő kiegészítőkkel megkönnyítsék a beépítést, ezzel is biztosítva az időtálló minőséget.

A Roca nem csak márka, időtálló spanyol minőség klasszikus és modern megjelenéssel.

Read previous post:
Fürdőszobák és színek – Lila

A fürdőszoba kialakításakor a lila szín hatalmas potenciállal rendelkezik. Attól függően, hogy mely árnyalatát választjuk, és mely kiegészítőkkel kombináljuk, a...

Close