Burkolat Kültér, kert Padlólap

A beton előnye a fa élményével ötvözve

Napjainkban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a fa, mint burkolati elem. Ám a fa burkolatok kül-, és beltérben egyaránt nagy odafigyelést, rendszeres ápolást, kezelést igényelnek. Ezzel szemben a Fabrosotne által kínált fa hatású kültéri betontermékek tökéletesen ellenállnak a kültéri körülményeknek is, tartós, esztétikus megoldást nyújtanak, természetes megjelenéssel, mindenféle ápolás nélkül.

A Fabrostone fahatású kerti beton burkolatokban a fa tökéletes élménye egyesül a betonlapok előnyeivel. A deszka, farönk, talpfa hatású betonelemek a fa természetes melegségét sugározzák, akár kerti utak, ülőalkalmatosságok, teraszburkolatok, akár virágtartók kialakításáról legyen szó.

fabrostone-ronk-tipego

Fabrostone, Rönk tipegő

E kollekció elemei közt megtalálható kerti járólapok, kerti tipegők, egyéb kerti burkolatok, vagy virágtartók a fa természetességével és a beton előnyeivel a legszebb és legtartósabb megoldást nyújtják kerti utak, kerti pihenők kialakításához, mivel ellenállnak még a szélsőséges időjárási körülményeknek is. A gyönyörű kert, kerti pihenő elengedhetetlen kellékei a virágtartók, melyek ha a fa természetességében tündökölnek, igazán hatásos, exkluzív megjelenést kölcsönöznek a környezetnek.

A fa utánzatú térburkolatok, kerti tipegők természetes fa megjelenésüknek köszönhetően szinte bármilyen stílusú kerti környezetbe igen jól illeszkednek, időtállóak, ellenállóak, és nem igényelnek időszakos felületkezelést sem.

Kertünket, nyaralónkat igyekszünk úgy megtervezni, hogy funkcionalitása mellett az esztétikai igényeinket is kielégítse. Kerti burkolat, teraszburkolat, kerti utak kialakításánál általában 3 fő elvárást támasztunk:

fabrostone-ronk-tipogo-44cm

Fabrostone, Rönk tipegő

  • legyen strapabíró, tartós
  • legyen esztétikus
  • legyen könnyen tisztítható

Mindhárom elvárásnak megfelelnek a Fabrostone fahatású kerti beton termékek, hisz beton anyaguk lévén tartósak, strapabíróak, könnyen tisztíthatóak, valamint a gondos tervezés, és design munka eredményeként esztétikailag kiválóak, megszólalásig hasonlítanak a valódi fa megjelenéséhez.

Általános jellemzőik:

fabrostone-ronk-viragtarto

Fabrostone, Rönk virágtartó

– nem igényelnek ápolást, felületkezelést
– fa hatású koptatott felület
– fagyálló, sóálló
– gyalogos forgalomra alkalmasak kizárólag

Termékkínálat:
rönk tipegők»
deszka hatású kőfa»
rönk virágtartó»
– deszka virágvályú», kocka virágtartó»

Fabrostone fahatású kerti burkolat alkalmazási területei pl.: kerti utak, teraszok, lépcsők, előterek, árkádok, járdák, téli kertek, teraszok, borospincék burkolataként.

A Fabrostone fahatású kerti beton termékekben egyesül a természetes szépség és az időtállóság. A magyar tulajdonú Fabrostone cég nagy hangsúlyt fektet a design és a tartósság tökéletes összhangjára, melyet e fahatású kerti betontermékek is tökéletesen képviselnek. Tartósságukat anyaguk, desingjukat pedig az biztosítja, hogy avatatlan szemek fa hasábokat, szeleteket, rönköket látnak majd kertünkben, hisz e termékek megszólalásig hasonlítanak a valódi fára, teszik mindezt 5-10év gyártói garanciával.

fabrostone-deszka-kocka

Fabrostone, Deszka kocka virágtartó

fabrostone-deszka-stone-1

Fabrostone, Deszka Sonte kerti burkolat

 

fabrostone-nomod-stone-1

Fabrostone, Nomád Stone kerti burkolat

Read previous post:
Vadnyugati hangulat kül-, vagy akár beltérben

Padlólap család, melynek desingját a vadnyugat ihlette: Khan Madera kollekció. E padlólapok felületét dinamikus, élethű fa textúra jellemzi, mely mozgalmas...

Close