Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Időtálló szépség – Zalakerámia Maximo kollekció

Otthonunk tervezésekor kiemelten fontos a hidegburkolatok jól átgondoltsága, hiszen nem egy-két évre szól ezek élettartama, hanem hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni e felületekben. A Zalakerámia Maximo padlólapok tökéletesen megfelelnek ennek az elképzelésnek, hiszen időtálló szépségükkel képesek átívelni a gyakran változó trendek fölött.

A természetességet sugárzó, kőmintás felületével a Maximo kollekció elsőrangú választás, legyen szó kül- vagy beltéri felhasználásról. A visszafogott megjelenés kiállja az idők próbáját, és évek múltán is megelégedésünkre szolgáló, divatjamúltnak korán sem nevezhető felületek látványát élvezhetjük.

maximo3A Maximo padlólapok terrakotta és zöld színekben készülnek. Ezek az árnyalatok elősegítik az otthonos összkép megteremtését, de kültéri felhasználáskor is egyszerű a dolgunk, hiszen a naturális színekkel rendelkező teraszok szinte automatikusan illeszkednek a növények által körülvett környezetbe.

Természetközeli, rusztikus kőhatású megjelenésükkel a Maximo termékek pozitív hatást gyakorolnak ránk, önkéntelenül jól érezzük magunkat a bőrünkben. Ez rendkívül fontos és jó tulajdonsága a Maximo padlólapoknak, hiszen nem mindegy, hogy ahol élünk és napjaink jelentős részét eltöltjük, az csak egy egyszerű lakóhely, vagy igazi otthon.

maximo1A matt felületű Maximo mázas gres lapok kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek. Fagyállóak, padlófűtés mellett is használhatóak. Felületük R9-es csúszásmentességgel rendelkezik, továbbá kopásállóságuk nagyon magas (PEI V).

Magánlakások esetében tehát kül- és beltéren bárhol, korlátozás nélkül megfelelő hidegburkolat a Maximo termékcsalád. De emellett nagy forgalmú, erős igénybevételnek kitett helyiségekben is tökéletesen megfelelnek a Maximo lapok, például kereskedelmi vagy vendéglátó egységek burkolásakor.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Kényelem, funkcionalitás, meleg otthon lapradiátorral

Vitathatatlan, hogy a legkényelmesebb fűtési módszer otthonunkban a központi fűtés. Központi fűtés estén radiátorok oldják meg a különböző helyiségek egyenletes...

Close