Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

Nemes egyszerűség és elegancia – Zalakerámia Ildikó család

Ha igazán tetszetőssé szeretné varázsolni fürdőszobáját, akkor garantáltan jó választás a Zalakerámia Ildikó kollekció. A család tagjain megjelenő krém és barna a természet időtlen, finom színei, a velük megalkotott enteriőrt a nemes egyszerűség és a finom elegancia jellemzi.

A sötétbarna meleg szín, hatása elegáns. Padlón alkalmazva stabilitást, a biztonság érzetét nyújtja. A barnához a krém tökéletes párosítás, hiszen amellett, hogy a háttérben marad, kiemeli a sötétebb tónusú részleteket, tágítja a teret, továbbá barátságos, otthonos környezetet teremt a fürdőszobában.

A krém szín megnyugtató kontrasztot alkot a sötétbarnával. Ezáltal ez a legegyszerűbben és legsokoldalúbban használható, valamint a legnépszerűbb kombinációk egyike. Segítségükkel könnyen alakítható ki harmonikus, barátságos, bensőséges hangulat.

Ildikó5Az Ildikó termékcsalád tagja egy dekorcsempe, valamint egy listello, melyek a barna árnyalataiban pompázó bájos virág motívumokkal díszítettek. Érdemes a burkolat tervezésekor figyelembe venni az ezek által kínált lehetőséget a térérzet megváltoztatására.

Ha a dekorcsempéket hosszanti irányban használjuk, növelhetjük a belmagasságot, ha pedig a listellokat széltében helyezzük el, akkor tágasabb belső tér érzetét érhetjük el.

Ildikó6Az Ildikó csempék 20cm*30cm-es, a padlólapok pedig 30cm*30cm-es méretben készülnek. Felületük matt hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A padlólapok padlófűtés használata mellett is alkalmazhatóak. A fal-, és padlóburkolók krém és barna színekben készülnek.

Az Ildikó kollekcióban megtalálható továbbá egy Ceylon fantázianevű dekorcsempe szett,ami a konyhai felhasználás számtalan lehetőségét nyitja meg előttünk.

Ildikó3Ildikó2

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Classen laminált padló

Az utóbbi évtizedben betört a hazai piacra is a német  Classen gyár, egyre bővülő laminált padló kínálatával. A laminált padló...

Close