Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Laminált padló Padlólap

Pihenés, nyugalom, sugárzó otthon laminált padlóval

A mindennapok rohanását követően nyugalmat, melegséget sugárzó otthonra vágyunk leginkább, melyet könnyedén elérhetünk  például laminált padlóval. A laminált padló könnyen tisztítható, időtálló, és nem utolsó sorban kosztűrő tulajdonságokkal rendelkezik, és esztétikai jellemzői is kiemelkedők. Mi sem könnyítené meg a dolgunkat a hétköznapok fáradalmai után!?

A padlóburkolatok közül a laminált padlóval a legegyszerűbb burkolni. Az ügyes kezű ház ura akár maga is elvégzi e kicsit talán időigényes, ám hálás feladatot. A laminált lapokkal való burkolás szinte koszmentes, akár télen is kivitelezhető, kisebb helyiségek akár egy délelőtt alatt szépen leburkolhatóak.

classen_laminalt_padlo

Classen laminált padló

A laminált padlók nagy előnye, hogy kiváló kosztűrők, könnyen tisztíthatóak, még az égő cigaretta sem hagy nyomot rajtuk. Bár, valljuk be, a lakásban való dohányzásnak egyéb más kellemetlen következményei vannak.

Az egyszerű fektethetősége mellett a laminált padlók esztétikai kisugárzása a kiemelendő. Annak ellenére, hogy a köztudatban a természetes fa hatású megjelenés az elterjedt, ma már léteznek csempe hatású megjelenéssel is. Óriási szín-, és mintaválaszték érhető el a kereskedésekben, melyek az aprólékos kivitelezési munka eredményeként a fa hatású laminált padlólapok mintázata megszólalásig hasonlít a természetes faerezetre. Természetességet, békét, nyugalmat sugároznak a fa hatásnak köszönhetően, és egy-egy hétköznapi rendrakás, kisebb takarítás sem okoz különösebb nehézséget a laminált padlóval burkolt felületeken.

padlolap-woodcraft-02

Padlólap, Woodcraft

Szinte bármely helyiségbe használható otthonunkban, azonban a fürdőszobába nem ajánlott fektetni, az illesztéseknél ugyanis átszivároghat a víz. A tisztítás ezért is ajánlott nedves (nem vizes!) ronggyal, moppal.
Takarításnál is kerüljük a bő vizes felmosást!

Fürdőszobába a fa hatású hidegburkolatok (“padlócsempe”) ajánlottak, melyek a fugázásnak köszönhetően az illesztéseknél sem vízáteresztőek, tisztításuk egyszerű, és az esztétikai eredményről sem kell lemondanunk manapság.

A kerámia burkolat gyártás is óriási technikai fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben is, melyet a designer szakemberek könnyedén követtek és ki is használtak a lakberendezők, és a kedves olvasó örömére is.

2laminalt-padlo-harbour-d-3570-colorado-red-2

Harbour laminált padló

Szobák burkolására válasszunk bátran laminált padlót, gyerekszobába használjuk szőnyeggel takarva a kicsik kényelme érdekében, ám a nappaliban, egyéb helyiségekben dekorációs céllal elhelyezett szőnyegek elegendőek, hisz a természetes fa melegséget sugárzó hatása szemet gyönyörködtető, már a látvány pihentetően hat.

A megfelelő kiválasztása esetén kérjük ki szakember tanácsát, valamint tájékozódjunk a laminált lapok, és az adott helyiségben elvárható kopásállóságról, hogy sokáig gyönyörködhessünk választottunkban, és a ház urának munkájában 🙂
A laminált padlók változatos kínálatának köszönhetően szinte bárki megtalálhatja a számára és az otthonába legmegfelelőbbet, mellyel környezetébe varázsolhatja a természet nyújtotta békét és nyugalmat.

Read previous post:
Még időben szerezzük be a megfelelő hólapátot!

Az elmúlt napok időjárása egyértelművé tette számunkra, hogy bizony megérkezett a tél. A hideg és sötét napok kiegészülnek egy olyan...

Close