Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Zalakerámia Ontario kőmintás padlólapok

A Zalakerámia Ontario padlólap kollekció igen nagy népszerűségnek örvend a vásárlók körében. Ami nem csoda, hiszen a praktikum és az esztétikum terén is kiválóan teljesít. Az élethű kő mintázattal kül- és beltéren egyaránt természetes megjelenésű felületeket hozhatunk létre.

Az Ontario padlólapokkal teraszon vagy erkélyen mediterrán hangulatot alakíthatunk ki. Ugyanakkor könnyen beilleszthetőek beltéri elképzelésekbe is. Hiszen egy rusztikus otthonban előszoba vagy nappali burkolására is kiválóan alkalmas lehet az Ontario család. Vagy akár a konyhánkba csempészhetjük be a vidékies stílust az Ontario padlólapok segítségével.

ontario3Az Ontario kollekció használatával rengeteg előnyt élvezhetünk. A kiváló mázrétegnek köszönhetően a valódi kőburkolatokra jellemző, természetes látványt kapunk. Ugyanakkor az Ontario padlólapok ára jóval kedvezőbb.

Az Ontario gres lapok sok természetes kőnél keményebb felületűek és kevésbé porózusak. Ezeknek és a mázrétegnek köszönhetően nem kell aggódnunk a karcolások, zsírfoltok és egyéb szennyeződések miatt. A hosszan tartó kifogástalan és esztétikus állapot könnyedén fenntartható. Nincs szükség speciális eszközökre és tisztítószerekre. Az Ontario lapok annak a fontos követelménynek is megfelelnek, hogy a tisztán tarthatósága egyszerű, gyors és könnyű.

ontario1Az Ontario padlólapok a fagyállóságnak, a magas, PEI IV-es kopásállóságnak, az R9-es, mérsékelt csúszásmentességnek és a matt felületnek köszönhetően otthonunkban kültéren és beltéren egyaránt korlátozás nélkül használható.

Teraszon vagy erkélyen való használat esetén azonban figyelmet kell fordítani a megfelelő fugázó anyag és csemperagasztó kiválasztására. Hiszen kültéren ezek fagyálló és flexibilis tulajdonságai szavatolják a burkolat tartósságát a fokozott környezeti igénybevétel mellett.

Az Ontario mázas gres porcelán lapok 30 cm*30 cm-es méretben készülnek. Színválasztéka a világos bézstől a sötétebb szürkés-barnás árnyalatokig terjed.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Hidegburkolatok csúszásmentessége

A fogalmat mindenki ismeri, ám hidegburkolatok esetében érdemes tudni, mit és miért vegyünk figyelembe a kiválasztáskor. Például kültéri, fedetlen területekre...

Close