Szigetelés

Miért fontos a szigetelés?

A héten volt már szó a lakás penészesedésének okairól, ahol megemlítettem a szigetelést, mint az egyik legfontosabb tényezőt, a probléma megelőzésének kulcsát. Hidegek a falai? Nehezen fűti fel a lakást? Amennyiben ezekre a kérdésekre a válasz igen, gondolkodott már azon, mi lehet ennek az oka, és mit tehet ellene? A hideg falak következtében légúti megbetegedések és reumás panaszok is kialakulhatnak. A hőszigetelés megoldást nyújt Önnek.

Vannak, akik inkább a nyílászárókat cserélik és vannak, akik a fűtés-rendszer korszerűsítésében látják a megoldást, természetesen ez is elengedhetetlen. Felmérésekből kiderül, hogy a szigetelés az egyik legnépszerűbb energiahatékonysági beruházás, aminek több oka is van.

Óriási előnye, hogy megfelelő kivitelezéssel már önmagában is 30%-kal csökkenti (!) az energiafogyasztást, így 3-4 év alatt megtérülhet a befektetés.

Ha hosszú távú megoldást keresünk a problémánkra, csökkentsük ilyen módon a rezsiköltségeinket és ezzel egyidejűleg növeljük az ingatlanunk értékét!

Szigetelésnél fontos, hogy terjedjen ki a lábazatra, a homlokzatra, és nem szabad megfeledkezni a vízszigetelésről sem. Termékeink közül kiválaszthatja, hogy mi a szigetelőanyag alkalmazási területe, és milyen legyen az anyaga.

6041_s

Ha most építkezik, ne feledkezzen meg erről, ha pedig felújítást tervez, érdemes ezzel kezdeni. A befektetés egyszeri, a hozam örökös!

Figyelje akciós termékeinket!

 

 

Read previous post:
Így kerüld el a tűzvészt!

Bár az ünnepek már elmúltak, túl vagyunk a Mindenszenteken, a Karácsonyon és a Szilveszteren is, a tűzesetek száma télen mégis...

Close