Burkolat Egyéb Kültér, kert Padlólap

Műfű borítású gumiburkolat

Mint általában a gumiburkolatok, a műfüves gumiburkolatok is csúszásmentesek, fagyállóak és nagyon jó a vízáteresztő képességük. Mind ezek mellett jó hőszigetelők, lépésbiztosak, kellemes a tapintásuk, így biztosítanak gyermekeinknek felhőtlen játékot és szórakozást.

A rendkívül jó vízáteresztő képesség biztosítja a műfű gumiburkolatoknál, hogy egy nagyobb eső után sem áll meg rajtuk a víz. Az UV stabil, időjárásálló anyagának köszönhetően színét is hosszú ideig megtartja a műfű borítású gumiburkolat. A C.S.O Gumi műfű borítású prémium minőségű burkolatai kitűnő választás teraszokra, sportpályákra, játszóterekre, vagy akár medencék körüli burkolatként is. mufu1

Barátságos és rugalmas felületet biztosító termékek a C.S.O Gumi műfű borítású gumiburkolatok, amelyek elsősorban gyermekjátszó felületekre ajánlottak.

Ezek a gumiburkolatok két rétegből állnak, az alsó felük rugalmas SBR fekete gumigranulátum, a felső rétegük műfűből készül. A műfű nem igényel karbantartást, UV stabil vízáteresztő és fagyálló. Kétféle minőségben készül: alap és prémium.

Előnyös tulajdonságok:
– jó vízáteresztő
– időjárásálló (UV-stabil)
– lépésálló
– rugalmas burkolat
– esztétikus, homogén felület

A műfű borítású gumiburkolatok elérhetők különböző méretekben és vastagságban, így bárki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Szegély elem valamint a hozzá való ragasztó is megtalálható a gyártó kínálatában.

mufu

A gyártó a termékre 3 év garanciát vállal, melynek érvényesítéséhez a vásárláskor kapott számla megőrzése szükséges.

More in Burkolat, Egyéb, Kültér, kert, Padlólap
Istálló burkolat – gumi istállópadló

A higiénikus és gazdaságos és az állatok számára is kényelmes állattartás elkerülhetetlen kelléke! A gumiburkolatok kiválóan alkalmazhatóak boxokba, mosóterületekre, kezelőkben,...

Close