Beltér Fürdőszoba Világítás

Aprodite romantikus hangulatú fürdőszobai lámpák

A Rábalux Aphrodite exkluzív megjelenésű lámpák önmagukban is romantikus hangulatot teremtenek a fürdőszobában. A fém, króm lámpatesten henger alakú csillogó búra kapott helyet, mely enyhe mintázatában a tenger habjait idézi.

Aphrodite görög istennőről elnevezett lámpák valóban a szépséget testesítik meg, szerelemet idéző, romantikus hangulatot teremtve.

A Rábalux Aphrodite lámpák az elnevezésükkel hűen a lámpabúrajuk tejüveg szerű, fehér, csillogó kialakításával jelenítik meg a tenger habjait.

Az egymással jól kombinálható Aphrodite falikar, falilámpa és mennyezeti lámpa tökéletesen kiszolgálják a fürdőszobákba szükséges világítások összességét.

rabalux-aphrodite-furdoszobai-falikar-1esA falikart helyezhetjük a tükör, piperepolc mellé, a tükör fölötti fali lámpa pedig megvilágítja arcunkat, hogy a reggeli készülődés alkalmával jól láthassuk arcunkat, a borotválkozás, sminkelés során.

Sminkeléshez, egyéb kozmetikai műveletekhez, borotválkozáshoz a tükör fölé helyezett kettes fali lámpa használata ajánlott, hisz így nem vakít el a fény, mégis jól láthatjuk arcunkat.

rabalux-aphrodite-furdoszobai-mennyezeti-lampakA mennyezeti lámpa 3-as világító része jó központi világítást nyújt az álmos reggeleken és a nap végi ellazulás, fürdőzés során. A esti fürdőzéshez használhatjuk csak a falikar vagy fali lámpa világítását is, gyertyafénnyel kiegészítve, hogy kellemes sejtelmes fényben lazulhassunk el.

Az igazán klasszikusan romantikus fürdőszoba szinte elengedhetetlen kelléke egy tágas, nagy méretű térben álló kád. Például a Marmy Carolina térben álló kád szemet gyönyörködtető, finom, íves vonalvezetéssel, a fürdőszoba hangsúlyos, tágas pontján elhelyezve máris megteremti a romantikus hangulatot, a párunkkal való romantikázás elengedhetetlen feltételét, melyhez hozzájárul az Aphrondite lámpával való megvilágítás.

A svéd tervezésű Marmy térben álló kádak szinte bármely stílusirányzat kedvelőit kielégítik, és jól illeszthetőek hozzájuk az Aprodite lámpacsalád tagjai.

rabalux-aphrodite-furdoszobai-lampakNem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy a fürdőszobai lámpáknak a praktikussága mellett műszakilag is alkalmasnak kell lennie a fürdőszobába, azaz a fürdőszobai lámpáknak megfelelő végelemmel kell rendelkezniük a víz, pára ellen.

Az Aphrodite lámpatestek beépített LED fényforrásokat tartalmaznak, melyek cserélhetőek (a 874/2012/EU rendelet nem vonatkozik a lámpatestre)
Az Aphrodite lámpák energia-takarékos fényforrást tartalmaznak.

A lámpatest fém, króm színben, melyen különleges, minőségi kialakítású és megjelenésű műanyag lámpabúra kap helyet.

Romantikus hangulat, exkluzív megjelenés, praktikusság – az Aphrodité kollekció, mely az Ön fürdőszobájában is megteremti az ellazuláshoz, vagy épp a romantikázáshoz szükséges hangulatot.

More in Beltér, Fürdőszoba, Világítás
Zalakerámia Texas padlólap kollekció

A Zalakerámia egyik legújabb és legeredetibb termékcsaládja a Texas. A Texas padlólapok természetes színeikkel és kopottas mázrétegükkel azonnal a rusztikus,...

Close