Fürdőszobai kiegészítő / Zuhanycső - 1 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Modern lendületesség – Grohe Eurostyle csaptelepek
A Grohe Eurostyle kollekció rendkívüli népszerűségnek örvend világszerte. A jól átgondolt kontúrok, az előre hajló test, ami kiemeli az enyhén ívelt nyitókart, mind az egyedi, modern megjelenést erősítik. Az ergonomikus, gyönyörű kialakítás az érzékeket is simogatja.
Milyen fürdőszoba bútort vegyek?
Egy körültekintően megválasztott fürdőszobabútor akár fürdőszobánk dísze is lehet, mind a mellett, hogy kiszolgálja praktikusság iránti igényeinket. A fürdőszobánál érdemes speciálisan fürdőszobai helyiségbe tervezett bútort választani, hiszen vizes helyiség lévén a vízgőz, vízpára igen hamar tönkreteheti az ilyen környezeti igénybevételre nem alkalmas bútorunkat. A fürdőszobabútor anyagát tekintve érdemes elgondolkodnunk azon, hogy tömör fa bútort vásároljunk-e […]
Praktikum vagy desing? – mindennapi fürdőszobai radiátorok, és a designradiátorok mindennapjainkban
A rohamos technikai fejlődés, a változó vásárlói igények, és a designer szakemberek kreativitásának eredményeként manapság már a megszokott fehér vagy króm színű fürdőszobai “csőradiátorok” lassacskán lecserélődnek, helyükbe a színes, változatos formavilággal rendelkező ún. designradiátorok lépnek.

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h