A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Fürdőszobai kiegészítő / Kapaszkodó; WC papír tartó - 7 termék

BLOG CIKKEINK A TÉMÁBAN:

Nemes egyszerűség és elegancia – Zalakerámia Ildikó család
Ha igazán tetszetőssé szeretné varázsolni fürdőszobáját, akkor garantáltan jó választás a Zalakerámia Ildikó kollekció. A család tagjain megjelenő krém és barna a természet időtlen, finom színei, a velük megalkotott enteriőrt a nemes egyszerűség és a finom elegancia jellemzi.
Zuhanykabin megoldások a HTB-től
Fürdőszoba felújítás során sok-sok átgondolandó feladatunk van, és a költségvetés is meghatározza döntésünket. Egy egyszerűnek tűnő zuhanykabin is lehet végül borzasztó költséges, hisz zuhanytálcát, szifont, és egyéb kiegészítőket is vásárolnunk kell. Azonban a HTB zuhanykabinokat komplett csomagban vásárolhatja meg, rendkívül jó ár-érték aránnyal.
Hogyan válasszuk ki az ideális fürdőkádat?
A fürdőkádak területén is hatalmas piaci kínálat áll rendelkezésünkre, így mind műszaki, mind design igényünkre találatunk megoldást. Régen, a dézsában való fürdés idején a funkcionalitás volt a fő szempont, ám a technikai fejlődéssel mára már a design az, ami igazán meghatározó, hisz a mindennapi fürdőzés mellett relaxációs igényeinket is ki kell elégítenie választott kádunknak. 

06-1-44-33-555
H-P.: 8-17h, Szo.: 8-13h