A leggyorsabb kiszolgálás érdekében keresse készletes termékeinket!

Most igazán megéri vásárolni budapesti üzleteinkben!

Mit kell tennie?

  1. Mentse el ezt az oldalt telefonján / tabletén a könyvjelzői közé vagy nyomtassa ki a kuponokat!
  2. Látogasson el január 15-ig az Önhöz közelebb eső budapesti üzletünkbe (IX. kerület, Lurdy Ház vagy XVII. kerület, Home Center) és válassza ki a termékeket!
    (Üzleteink nyitva tartásáról itt tájékozódhat.)
  3. Ezután mutassa be okostelefonon / tableten értékesítő kollégánknak a vásárlása összértékének megfelelő kupont és máris érvényesítik Önnek az árengedményt vásárlásából! (A kupon nyomtatott változatban is érvényesíthető.)
Nem kell aggódnia, ha nincs készleten valamely termék, az árengedmény az üzletben személyesen leadott megrendelés esetén is érvényes!

Az üzletekben megvásárolható termékeket megtekintheti webáruházunkban.

A fenti kuponok egyszeri, kupononként eltérő árkedvezményt biztosítanak az OtthonDepo Webáruház budapesti bemutatótermeiben 2020. január 15-ig az üzletben leadott, kupononként eltérő összértéket meghaladó vásárlás, illetve megrendelés esetén. Vásárlásonként egy kupon használható fel. A kupon készpénzre nem váltható, értékéből készpénz nem adható vissza. A termékválaszték üzletenként eltérő lehet. Kérjük, a kupon beváltásához ezt a kupont nyomtassa ki vagy okostelefon / tablet segítségével mutassa be az eladónak.Bemutatótermek: Budapest, IX. ker., Lurdy Ház, 32. sz. üzletBudapest, XVII. ker., Pesti út 237. (Home Center)