Fürdőszoba

Milyen fürdőszoba bútort vegyek?

Egy körültekintően megválasztott fürdőszobabútor akár fürdőszobánk dísze is lehet, mind a mellett, hogy kiszolgálja praktikusság iránti igényeinket.

A fürdőszobánál érdemes speciálisan fürdőszobai helyiségbe tervezett bútort választani, hiszen vizes helyiség lévén a vízgőz, vízpára igen hamar tönkreteheti az ilyen környezeti igénybevételre nem alkalmas bútorunkat.
A fürdőszobabútor anyagát tekintve érdemes elgondolkodnunk azon, hogy tömör fa bútort vásároljunk-e vagy sem.


Igaz, hogy a tömör fa bútorok árfekvése magasabb, mint a bútorlapos változatoké, viszont a tömör fa bútorok élettartama hosszabb.

Fürdőszoba bútor felszereltségét tekintve többféle változatban kapható.
Választhatunk  komplett változatot, ami alsó- és felső szekrény összeállítása. Itt választhatunk fiókos alsó szekrényt vagy nyíló ajtósat.

A felső rész is lehet szekrény, polcokkal, illetve tükör polccal vagy polc nélkül. A bútorunk fali részénél választhatunk világítással szereltet is akár.

Az alsó fürdőszoba bútorunk lehet akár lábakon álló vagy falra szerelhető. Komplett alsószekrény esetén a mosdótálat a bútorra szerelik, de választhatunk mosdótál nélküli változatot, ahol egyedi igényeinknek megfelelően rendelhetjük hozzá a mosdótálat.

A fürdőszoba bútorok színvilága  ma már nagyon sokrétű lehet. A kínálat között megtalálhatjuk a hagyományosnak számító fehér színű bútorokat, ám a színes változat területén is igen nagy a kínálat. Legyen szó akár sárga, piros, barna/fahatású, lila vagy éppen fekete színről, esetleg színkombinációkról a sokféle gyártó rengeteg lehetőséget kínál számunkra.

Fürdőszoba bútor kínálatunkat az OtthonDepo.hu webáruházban tudja megtekinteni. Katt ide! >>

Webáruházunkban lehetősége van a bútor színe, felszereltsége, a bútor mérete, alapanyaga vagy akár árkategória szerint is szűrni.

Fürdőszoba bútort keres?Akkor kattintson ide most! >>

 

Read previous post:
A hidegburkolatok alapanyagai és tulajdonságai 1.

A hidegburkolatok egy adott felület végső felületképző anyagai, védik, dekorálják a felületet. Mivel sokrétű (kémiai-mechanikai) igénybevételnek vannak kitéve, fontos, hogy...

Close