Burkolat Csempe Fürdőszoba

Elegancia, barátságos milliő a fürdőszobában textil hatású burkolattal

A fürdőszobai burkolatok között is rengeteg különféle és különleges csempét, padlólapot találunk. A sok-sok szín, minta és textúra választék a bőség zavarába sodorhat. Ám egy igazán különleges, melengető, barátságos fürdőszobához egy textil hatású burkolat tökéletes választás.

Több gyártó kínálatában is találunk textil hatású burkolatot falra és padlóra egyaránt. A még különlegesebb enteriőr elérése érdekében akár dekorcsempékkel is kombinálhatjuk a felületet.

A hazai gyártó, a Zalakerámia a nem túl fantáziadús, ám annál kifejezőbb nevet adta a textil hatású burkolat családjának. Egészen pontosan a Zalakerámia Textil termékcsaládról van szó.

E termékcsalád csempéi maximálisan követik a mai trendeket, hisz 30*60 cm-es méretükkel nagyformátumú csempének számítanak. Dekorelemei levél, illetve virágmintával díszítettek, így a természet szeretetét is becsempészik otthonunkba. A Zalakerámia Textil termékcsalád meleg színárnyalatokban elérhető. A barna és a beige színek barátságosságát méginkább erősíti a textil hatású textúra.

A Zalakerámia Canvas termékcsaládban is találunk textil hatású csempéket, melyek a mozaik mintázatú csempékkel kombinálva fantasztikus fürdőszobai összképet eredményez.

A barátságos elegancia megnyilvánulására a Khan Silk csempe családot ajánljuk figyelmébe. A Khan Silk kollekció textilhatású csempéi és padlólapja modern stílusával, egyedi megjelenésével kellemes hangulatot teremt fürdőszobájában. Dekorelemével kombinálva különleges, stílusosan elegáns fürdőszobát alakíthat ki. Virágmintás, textilhatású dekorációs elemei egyedi eleganciát varázsolnak a környezetnek. A barna és beige színek mellett világos, és sötétebb szürke árnyalatokban is elérhető.

Aki vidám, ütős színvilágú, fiatalos és modern fürdőszobára vágyik, a Keros BG Fresh kollekciójában találja meg álmai fürdőszobájának burkolatát. A karakteres színek, a virágmintás dekorelemek és a harsány színek kombinációja élettel teli, pezsgő, mégis természetközeli milliőt teremt. Fontos kiemelnünk e termékcsaládnál, hogy szuper választás a Keros BG Fresh kollekió egy igazán fiatalos, modern konyhába is!

A textil hatású csempék mind a klasszikus, mind az ultra modern fürdőszobák kitűnő burkolatai, hisz a szín választása alapozza meg a helyiség hangulatát.

 

 

Read previous post:
Páratlan design minden fürdőszobába, zuhanyzóba

Napjainkban óriási a zuhanykabin kínálat, különböző formájú, színű és különböző technikai adottságokkal rendelkező zuhanykabinok közül választhatunk. A Radaway Essenza Pro...

Close