Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Páratlan design minden fürdőszobába, zuhanyzóba

Napjainkban óriási a zuhanykabin kínálat, különböző formájú, színű és különböző technikai adottságokkal rendelkező zuhanykabinok közül választhatunk. A Radaway Essenza Pro zuhanykabin kollekció zuhanykabinjai a megszokott fehér, és króm profilok mellett fekete, vagy akár arany színben is elérhetőek.

A gazdag zuhanykabin kínálatnak köszönhetően a klasszikusnak mondható zuhanykabinokon kívül ma már igazán különleges desgin-ok közül választhatunk.

Íves, szögletes, zuhanytálcával vagy épp zuhanytálca nélkül lehet akár besétálós “walk in” zuhanykabinunk is.

Radaway Essenza Pro Gold zuhanykabin

Ám a forma még nem minden, hisz a teljesség az apró részletekben rejlik.
A Radaway Essenza Pro zuhanykabin kollekció kabinjainak aprólékosan kidolgozott profiljai fehér, fekete, króm és arany színben is elérhetőek.

A Radaway Essenza Pro zuhanykabin kollekció sokszínűsége és légies megjelenése lenyűgöző.

Letisztult szögletes, vagy íves, légies dizájnnal, 6 mm-es biztonsági üveggel, különböző méretekben elérhetőek. Akár csak zuhanyfalat, akár teljes zuhanykabint szeretnénk, garantáltan találunk a terémkcsaládban megfelelőt.

Radaway Essenza Pro Black zuhanykabin

Tökéletes egyenes falakhoz fali profil nélkül is szerelhetjük, ám a nem tökéletes falak esetében a fali profil kínál megoldást.

Ha különleges, luxust képviselő fürdőszobát szeretne, a Radaway Essenza Pro zuhanykabin kollekció légiesen modern megjelenése, letisztuld designja az Ön igényeit is kielégíti.

Radaway Essenza Pro Gold szögletes zuhanykabin

Radaway Essenza Pro White szögletes zuhanykabin

 

Read previous post:
A Roto tetőablakok választéka – nyitási típusok

A tetőterekben is különböző ablaktípusokra lehet szükség, egyrészt a falak különböző kialakítása miatt, valamint a felhaszálók magassága alapján is eltérő...

Close