Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás

Kétarcú fürdőszoba – Zalakerámia Natura termékcsalád

A Zalakerámia Natura kollekciót, ha egészében szemléljük, a kettősség jellemzi az eltérő arculatú árnyaltok miatt. Ha viszont a bézs és kék elemeket kettéválasztjuk, akkor megtalálhatjuk benne a mindenre kiterjedő harmóniát.

A Zalakerámia Natura termékek színválasztása rendkívül érdekes. A hideg és a meleg találkozik egy családon belül. Ez a dualitás azonban azt eredményezi, hogy hangulatában bár teljesen eltérő, de mégis minden apró részletre kiterjedően tökéletes fürdőszobát álmodhassunk meg kétféle kompozícióban.

natura1A Natura család tagjai klasszikusan elegáns márványmintás mázréteget kaptak. A csempék csillogóan fényes felülete szintén nagyban hozzájárul a dekoratív fürdőszobai összkép kialakulásához.

A Natura kollekció kétarcúsága tehát abban rejlik, hogy a fürdőszoba teljes burkolatára komplett garnitúrát kapunk két eltérő stílusú árnyalatban is. Tehát mindkét színben – a bézsben és a kékben is – a csempétől a dekorelemen át a padlólapig teljes repertoár áll rendelkezésre.

natura3A Natura termékcsalád rengeteg finom részlettel bír, ami igazán vonzóvá teszi. Ezek az apró alkotóelemek azok, amelyek képesek idillikus, kiegyensúlyozott burkolatot alkotni a fürdőszobában.

A Natura csempék bézs és kék színben is egy világosabb és egy sötétebb árnyalatban készülnek. A padlólapok színválasztása pedig olyan, mintha csak a csempéket keverték volna össze. Ez a közép bézs és középkék árnyalat a padlólapokon kimagasló összhangról gondoskodik.

natura4Ez a fajta aprólékos gondosság a dekorcsíkok megjelenésében is tükröződik. Az elegáns liliom motívumot a színben hozzá illő csempék árnyalatai alkotják.

A Zalakerámi Natura padlólapok 30 cm*30 cm-es méretben készülnek. Felületük matt, kopásállóságuk pedig PEI IV-es. A csempék mérete 20 cm*25 cm, míg a dekorelemek 20 cm*5 cm-esek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Támadás a penész ellen a fürdőszobában

Minden háztartásban előbb-utóbb elérkezik az idő, hogy fontolóra vegyük a fürdőszoba felújítását. Ám ha hirtelen nem áll rendelkezésre megfelelő összeg,...

Close