Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha

Színátmentes elegancia, különleges felület a Keros Provance termékcsaládban

Modern, nagy méretű csempék, színátmenetes, mégis letisztult kisugárzás, elegancia, ami a Keros Provence termékcsaládot leginkább jellemzi. A Keros Provance hidegburkolatok felhasználása széleskörűnek mondható, hisz egyaránt jól illenek a konyhába, a fürdőszobába, sőt, akár modern nappalijának, étkezőjének is szemet gyönyörködtető burkolata lehet.

A Keros Provence csempék színei a Crema és Bianco, melyek igen jól kombinálhatóak egymással. Dekorcsempéi akár konyhai, akár fürdőszobai dekorációként, akár egész falfelületet burkolva is feldobják a környezetet.

provence

Provence csempe kollekció

A Keros Provence Crema csempe önmagában is a meleg, barátságos környezetet varázsol, a Provence Bianco csempe viszont letisztult eleganciát sugároz, ám a mozaikmintás Provence Mix dekorcsempe használatával mégis barátságos megjelenést kölcsönöz.

A csempecsalád mindkét színe illeszkedik egymáshoz, a mozaikhatású csempével is kombinálva pedig igazán eredeti, egyedi felületet kapunk. Az eredménynek szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

Színvilágában a Provence csempék színeit, mind enyhén strukturált felületét tekintve kitűnő választás konyhába, fürdőszobába, étkezőbe, vagy akár a közlekedő burkolataként. A meleg, barátságos kisugárzású Provence Crema csempe a mozaik dekorral baráti összejövetelek, kellemes családi vacsorák letisztult színterét teremti meg.

Konyhákba jól illenek a mozaik hatású csempék, melyek klasszikusan kifinomult ízlést, barátságosságot sugároznak.
Fontos szem előtt tartanunk, hogy a konyhabútor és a választott csempe színvilága illeszkedjen egymáshoz, akár világos, akár sötétebb árnyalatú bútort választunk.

Ha az elegáns, már-már kimért, igazán modern, letisztult design a cél, tervezzünk a Provance Bianco csempe dominanciájával, akár dekorcsempével kiegészítve, mely egy kis lazaságot csempészhet az összképbe.

provence-csempe

Provence Bianco csempe

Elegancia a konyhában is megteremthető a Provence Bianco csempével, ám itt talán érdemes több mozaik hatású dekorcsempét csempészni az összképbe.

A Keros Provance család padlólapja Crema színben elérhető, mely mázas gres procelán, magas, PEI4 kopásállósággal rendelkezik, így a lakás bármely pontján alkalmazható beltéri burkolatként, akár konyhában, akár fürdőszobában is.

Elegáns, mégis barátságos megjelenésének, különlegesen színátmenetes, enyhén strukturált felületének köszönhetően a lakás bármely burkolatot igénylő helyiségében jól alkalmazható, jól illeszkedik a környezetbe. Legyen akár konyha, fürdőszoba, kitűnő választás lehet. Sőt, mi több, burkolhatjuk vele a közlekedő területeket lábazatszerűen, vagy akár a nappali egy-egy falfelületén is különleges desginelemet kapunk általa.

Read previous post:
Modern, különleges, letisztult kisugárzás Keros Lisbon csempékkel

Keros Lisbon burkolatcsalád modern kisugárzásával, mégis rusztikusnak ható megjelenésével veszi le az építkezőket a lábáról. A Keros Lisbon csempék és...

Close