Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás Padlólap

Modern, különleges, letisztult kisugárzás Keros Lisbon csempékkel

Keros Lisbon burkolatcsalád modern kisugárzásával, mégis rusztikusnak ható megjelenésével veszi le az építkezőket a lábáról. A Keros Lisbon csempék és padlólapok egyaránt jól illenek a fürdőszobába, konyhába, sőt, akár modern nappalijának egy-egy falát, falrészletét is díszítheti vele.

Hullámos felületének köszönhetően különleges falfelületeket érhetünk el a Keros Lisbon csempékkel, a színkombinációk, valamint a dekorelemek használatával otthonunk, fürdőszobánk, konyhánk designjának szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

A színek kombinációja, a dekorelemek falrészleten, vagy elszórtan történő felhasználása egyedi, modern és különleges külsőt kölcsönöz otthonunknak.
A színek egymással jól kombinálhatóak, a meleg, barátságos, vagy akár a kimért, elegáns eredményért.

lisbon-beigeMeleg, barátságos kisugárzás érdekében válasszuk a csempe család meleg színárnyalatú csempéit, melyek a Keros Lisbon beige, Lisbon Noce, valamint a Lisbon Arena, melyeket bátran kombinálhatunk egymással.
Színvilágában a fentebbi színek bármelyikéhez jó illik a Lisbon Adoce Beige mozaik hatású dekorelem, melyet konyhában és fürdőszobában is egyaránt alkalmazhatunk.

Konyhákba is jól illenek a mozaik hatású csempék, különösen a beige, karamel kombinációk, melyek kifinomult ízlést, barátságosságot sugároznak.

keros-lisbon-coimbra-beige-dekorKonyhákban jól mutathat még a Lisbon Coimbra Beige dekorelem is, mely mozaik hatású, azonban különleges mintázatának köszönhetően igazán egyedi eredményt érhetünk el. Fontos azonban, hogy a konyhabútor és a választott csempe színvilága illeszkedjen egymáshoz, akár világos, akár sötétebb árnyalatú bútort választunk.

lisbon-marengoAz elegánsan kimért, igazán modern, letisztult design-hoz a Lisbon Gris, Silver, Marnego csempékkel tervezzünk. A Lisbon Adoce Gris dekorelem e színekhez igazán jól illik, akár színkombinációs megoldásban is.

A elegáns burkolatunkat feldobhatjuk Lisbon Porto Gris dekorelemmel, mely formáját és méretét tekintve igazán különlegesen elegáns kisugárzást eredményez, mégis egy kis feltűnő vidámságot sugároz.

Elegancia a konyhában is megteremthető a Lisbon termékcsalád hűvösebb színeinek kombinálásával is, valamint a mozaik hatású Adoce Gris dekorelemmel. Letisztult színvilágú, sötét vagy világos konyhabútor egyaránt jól illik hozzá, mely színben illeszkedik a dekorelem színvilágához is.

Bármelyik színvilág tetszetős is, a Lisbon termékcsalád csempéiből az egész lakás burkolatot igénylő helyiségeibe álmodhatunk csempeburkolatot. Például a közlekedő terek lábazatszerű burkolata is lehet a Lisbon csempe család bármelyik színe, színkombinációja.

lisbon-szinvalasztek

Lisbon termékcsalád színválaszték

A Keros Lisbon csempékhez a Lisbon termékcsalád Sinatra padlólapjait ajánljuk, melyek az elegáns Marengo, illetve a meleg, barátságos Noce színekben érhetőek el. E padlólapok felhasználhatóak konyhába és fürdőszobába, vagy akár nappaliba, közlekedő terekbe egyaránt.

A Keros Lisbon csempék mondhatni univerzális termékek, hisz beltérbe szinte bármelyik helyiségbe megálmodhatjuk tagjaiból a burkolatot, mely garantáltan nem lesz unalmas, már csak az enyhén hullámos felszínének köszönhetően sem.

Read previous post:
Metro csempék világa

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek napjainkban a metro falicsempék. Különlegességük az egyszerűségükben rejlik, olyan hangulatot képesek teremteni, melyre nem találhatunk példát....

Close