Burkolat Kültér, kert

Térburkolat öko-módon

Ha játékosan vidám, különleges térburkolatot szeretne, mely környezetbarát és fenntartható megoldást kínál kerti burkolatához, ajánljuk figyelmébe a Semmelrock Punto gyephézagos térburkoló követ.

Bármennyire is szeretjük a zöld füvet és a buja kertet, bizonyos funkciók kiszolgálásához elengedhetetlen a térkövezés. A gyeprácskövek lerakása a térkövezéshez hasonló funkcióval bír, azzal a különbséggel, hogy a felhasznált beton elemek nem tömörek, hanem lyukak találhatóak bennük, amelyekben zöld növények kaphatnak helyet.

Gyeprácskő lerakására akkor lehet szükség, ha valamilyen okból pázsit olyan terhelést kap, amely gyengíti, vagy akár tönkre is teheti azt. Például ha autóval közlekedünk rajta, vagy ha gyalogosan túl nagy egy adott területen a forgalom, vagy kutyákat tartunk, esetleg sok a kertünkben a vakond, akkor előfordulhat, hogy a fizikai ráhatások kikezdik a gyep összefüggő „szövetét”. Ha szeretnénk megőrizni a füves terület szépségét, a gyeprácskő kombinált megoldást nyújthat a fű és térkövezés között, hisz a gyeprácskő növeli a füves területek teherbíró képességét.

Fedezze fel a Semmelrock Punto gyepkövet, amely ideális megoldást kínál kertjében, udvarában, és a kocsibeálló kialakítására is. Ez a gyepkő a parkolók és gépkocsibeállók kialakításához lett tervezve, kiválóan alkalmazkodva az urbanizált környezet igényeihez.

A 10 cm vastagságú betonból készült Punto kiválóan ellenáll a napi használatnak, míg szürke színe és kör alakú hézagai játékos megjelenést kölcsönöznek a környezetnek.

A Semmelrock Punto gyepkő ökoburkolatot képvisel, mely környezetbarát és fenntartható megoldást nyújt. Ezenkívül fagy- és olvasztósóálló tulajdonságai révén hosszú élettartamot biztosít.

Különleges forma jellemzi, megbízhatóan elszivárogtatja az esővizet. Az esővíz könnyen visszakerülhet a természetes körforgásba, így segítve a környezet megóvását és fenntarthatóságát. Punto gyepkővel egyedülállóan magas, 30%-os zöld felület hozható létre a burkolt területen. A füves blokkok nagy méretének köszönhetően a fű sokáig szép marad.

A Punto gyepkő jellemzői:
– Öko burkolat (ECO): garantálja az esővíz biztonságos elszivárgását
– Megnövelt vízelvezető képesség
– Ideális választás kertek, udvarok brukolataként, kocsibeállóhoz, valamint parkok, közösségi terek burkolásához és parkolók kialakításához
– Fagyálló, sóálló
– Nagy terhelhetőség: gépkocsival is járható

Alkalmazása:
– kertek, udvarok
– autóbeállók
– parkok
– közterek
– parkolók kialakítása.

Read previous post:
Az akkumulátoros kerti gépek előnyei

Az akkumulátoros kerti gépeknek számos előnyük van. A benzinmotoros társaikhoz képest rendkívül könnyűek, akár a hölgyek is könnyedén elbírnak velük....

Close