Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Az ACO zuhanyfolyókák

Formatervezés és funkcionalitás, rozsdamentes termékekben, közel 70 éve az ACO kínálatában. A fejlődésnek, folyamatos innovációnak köszönhetően az ACO napjainkban is kiváló minőségű, környezetvédelmi és higiéniai előírásoknak megfelelő, exkluzív designrácsokkal szerelhető zuhanyfolyókákat gyárt, a belsőépítészek és felhasználók megelégedésére.

A folyamatosan változó tervezői és felhasználói igényeket az ACO kifinomult fürdőszobai zuhanyfolyóka megoldásokkal követi, mind funkcionalitás, mind design tekintetében. Napjaink fürdőkultúrája, a zuhanyzók olykor extrém vízhozama és a belsőépítészeti trendek követése tökéletesen megnyilvánul az ACO zuhanyfolyóka kínálatban.

aco-szita-zuhanyfolyoka-racsÁltalánosságban elmondható, hogy az ACO zuhanyfolyókák rozsdamentes, tökéletesen simára polírozott felszíne, különleges design-ja, egyszerű és higiénikus kezelhetősége, biztonságos és különleges megjelenése kiegészül a pontos illesztésekkel, ami rendkívül hosszú élettartammal párosul.

Ám zuhanyfolyókák esetében nem csak a felszín, a látható designelem fontos, így az ACO nagy hangsúlyt fektet a zuhanyfolyóka teljesítményére is. Az ACO Comfort termékcsalád például akár 0,95 l /s vizet képes elnyelni, ezzel biztosítva az igény szerinti komfortos használatot. Meg kell említenünk, hogy 5 féle design rács közül választhatunk, így design terén sem kell kompromisszumot kötnünk.

walk-in-zuhany-aco-zuhanyfolyokavalACO Comfort zuhanyfolyóka termékcsalád előnyei:
– könnyű beépíthetőség
– könnyű tisztítás, tisztán tartás
– sorzuhanyzós beépítési lehetőség, higiénikus kialakítással (lábvíz nem keveredik)
– felújításnál, vagy új építésnél is tökéletes választás (normál vagy alacsony beépítési magassággal is választható)
– zuhanyajtó előtt, alatt vagy a fal mellett is elhelyezhető
– egyedi méretű rendelésre is

ACO Comfort zuhanyfolyóka termékcsalád jellemzői:
– rozsdamentes acéltest
– tökélets sima polírozott design rács
– hatékony vízelvezetés
– 7cm szélesség
– normál vagy alacsony beépítési magasság (normál: 92 mm, alacsony 65 mm)
– kétrészes, műanyag, kivehető bűzzár (normál 50 mm, alacsony 30 mm)
– jó öntisztulás, melyet a V alakú fenékkialakítás biztosít
– 5 féle design rács

Hosszú élettartam, exkluzív design ACO zuhanyfolyókával.
Azonban, hogy ezt valóban hosszú ideig élvezhessük, a tisztítására, karbantartására mindig ügyeljünk. Tisztításakor kerüljük az éles eszközöket, durva súrolószereket, hisz a polírozott rozsdamentes acél felület megsérülhet. Használjunk kímélő hatású fürdőszobai tisztítószereket, speciálisan rozsdamentes acélra kifejlesztett tisztítószereket. A zuhanyfolyókák különösebb karbantartást nem igényelnek. A szifont érdemes rendszeresen tisztítani, a kivehető bűzzárat pedig érdemes időnként kivenni, ellenőrizni, szükség esetén tisztítani.

walk-in-zuhany-aco-zuhanyfolyokaval2

Read previous post:
Walk-in zuhanyzó ACO zuhanyfolyókával

Modern korunk vívmányai igen nagy hatással vannak a fürdőszobai design-, és technikai elvárásainkra is. Mind építkezés, mind felújítás során célunk,...

Close