Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás

Walk-in zuhanyzó ACO zuhanyfolyókával

Modern korunk vívmányai igen nagy hatással vannak a fürdőszobai design-, és technikai elvárásainkra is. Mind építkezés, mind felújítás során célunk, hogy a leendő zuhanyzónk könnyen megvalósítható, ám modern, látványos, egyedi és funkcionális legyen.
Egy Walk-in, avagy besétálós zuhanykabin teljesítheti elvárásainkat.

Walk-in, azaz a besétálós zuhanykabin a minőség és elegancia megtestesítője. Nagy előnyük, hogy nem rendelkeznek ajtóval, tehát nincs rajtuk kopó alkatrész, így nincs, ami meghibásodhat. Bármilyen testalkat esetén kényelmesen bejuthatunk, elférünk bennük, nem kell az ajtóval bíbelődni. Mivel nincsen zuhanytálca, így ideális választás mindazoknak is, akiknek a magasabbra fellépés problémát okozhat.

walk-in-zuhany-aco-zuhanyfolyokaval2A besétálós zuhanykabinok kialakítása szakértelmet igényel, hisz biztosítani kell a burkolat megfelelő lejtését.

Walk-in zuhanykabinoknál a burkolat száraz és nedves területe között egy ún. zuhanyfolyóka biztosítja az elválasztást, így a fürdőszoba padlója egységes és esztétikus összhatást kelt, új térérzetet teremtve, mely harmóniát sugároz. A megfelelően kiépített besétálós zuhanykabinok esetében sem kell aggódnunk, hogy eláztatjuk az egész fürdőszobát, hisz a lejtésnek és a zuhanyfolyókának köszönhetően könnyedén távozik az a zuhanyozás alkalmával kifolyó, vagy akár túlfröccsenő víz.

aco-szita-zuhanyfolyoka-racsAz ACO kifinomult, esztétikus zuhanyfolyóka megoldásokat kínál, így a megálmodott homogén, akadálymentes fürdőszobai felületek kialakítása könnyedén megvalósítható. Az ACO kínálatában megtalálhatók a fürdőszobai padlóösszefolyók is, valamint a zuhanyfolyóka megoldásaik és széleskörű igények kielégítésére törekszenek, hisz kínálatukból hangulatvilágítással, vagy éppen burkolható zuhanyfolyókát is vásárolhatunk.

Az ACO zuhanyfolyókák részleteiben is alaposan kidolgozott tökéletes funkcionalitással rendelkező kiegészítők, és nem utolsó sorban exkluzív designelemek is a fürdőszoba padlójában, melyek egyaránt illeszkednek a modern, luxust sugárzó kialakításhoz, és a tradicionális keleti fürdőkultúrába is.

aco-zuhanyfolyoka2

Kiváló funkcionalitás és minőség jellemzi az ACO zuhanyfolyókákat, minőségi alkatrészekkel, kifinomult formatervezéssel, beépítésnél is könnyű kezelhetőséggel járulnak hozzá álmaink megvalósításához a fürdőszobánk padlója esetén.

A látható felületi desing elem esetén elektropolírozással érik el a tökéletes felületet, mely könnyen tisztítható és tisztán tartható. Biztonságos és higiénikus vízelvezetési megoldás, mely megfelel a tűzvédelmi előírásoknak többszintes épületek esetében is.

Exkluzív rozsdamentes design rács biztosítja a vízelvezetést, a homogén és akadálymentes padlófelületet a fürdőszobában ACO zuhanyfolyókával. Merjük megálmodni Walk-in zuhanyzónkat, az ACO zuhanyfolyókáival, melynek látható rozsdamentes design rácsai biztosítják a biztonságos, modern és higiénikus vízelvezetést.

Ötletek az ACO gyűjteményéből:

walk-in-zuhany-aco-zuhanyfolyokaval

Walk-in zuhanykabin, ACO zuhanyfolyókával

aco-zuhanyfolyoka-furdoszoba

Fürdőszoba: Térben álló kád, Walk-in zuhanykabin, ACO zuhanyfolyókával

walk-in-zuhany-aco-zuhanyfolyokaval3

Walk-in zuhanykabin, ACO zuhanyfolyókával

Read previous post:
Kültéri világítás Globo Oskari lámpákkal

A kerti világítás családi házak, nyaralók esetében elengedhetetlen, főleg a gyakori használatú közlekedő útvonalakon. A Globo Oskari termékcsalád modern és...

Close