Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Hogyan válasszunk zuhanykabint?

Milyen zuhanykabint vegyek?

Mai rohanó világunkban kellemes frissülést hozhat számunkra egy gyors, frissítő zuhanyozás.
A zuhanykabin legnagyobb előnye a kis helyigénye, olyan helyen is el tudjuk helyezni, ahol egy kád már nem fér el.

Vásárláskor többféle forma közül választhatunk:
negyedköríves
négyszögletű
ötszögletű

Zuhanykabin választáskor eldönthetjük, hogy műanyag, vagy edzett biztonsági üvegű kivitelt szeretnénk választani.

Az edzett biztonsági üveg különleges eljárással kezelt anyag, mely eljárás során növekszik a nyomószilárdsága, ez teszi őket alkalmassá a fokozottabb igénybevételű helyeken történő felhasználásra.

Az üvegbetétek vastagsága is eltérő lehet, a 2-3 mm-től egészen 8-10 mm-ig létezik választható biztonsági üveg vastagság. Az üvegbetétek anyaga, ill. vastagsága nagyban befolyásolja a termékek árát.

A forma meghatározása mellett – a rendelkezésünkre álló helyet figyelembe véve – eldönthetjük, hogy milyen ajtónyitással szeretnénk a zuhanykabint:
görgős ajtónyitás
nyíló ajtónyitás
Mind a görgős, mind a nyílóajtós kivitelű termékeknél elérhetőek egy-, illetve kétszárnyú ajtós megoldások is, görgősnél lehet akár 3 vagy 4 részes ajtó is.
Szintén hely függvénye, hogy milyen méretű zuhanykabint választunk.
A legelterjedtebbek a minden oldalon megegyező méretű termékek. (Pl.: 80*80 cm, 90*90 cm stb.)
Igényeinknek megfelelően eltérő oldalméretekkel is választhatunk zuhanykabint. A legtöbb márka felkészülten várja a vásárlók, esetenként akár egyedi igényeit is.

Ha a készre gyártott zuhanykabinok között nem találunk számunkra megfelelő méretet, vásárolhatunk ún. zuhanyfalakat, zuhanyajtót, melyek segítségével egyedi méretre „építhetjük” zuhanyfülkénket.

 

Természetesen a zuhanykabin vásárlást megelőzően azt is kiválaszthatjuk, hogy milyen célra szeretnénk használni a kabinunkat. Zuhanykabinunk a mindennapi használat során kizárólag zuhanyzásra legyen alkalmas, vagy esetleg szabadidőnkben, vagy akár egy-egy fárasztó nap után hidromasszázs nyújtotta élményre is vágyunk, melyet kabinunknak kell kiszolgálnia. Széles termékkínálat áll a vásárlók rendelkezésére, zuhanykabin, hidromasszázs zuhanykabin, illetve a gőzkabinok területén is.

Read previous post:
Kültéri medence / Jakuzzi

Nagy nyári melegben milyen jó csobbanni egy kültéri medencében!? Ebben a bejegyzésünkben a hidromasszázs medencék jótékony hatásait gyűjtöttük egy csokorba. A...

Close