Beltér Fűtés Otthon, lakás Tél

Az otthon melege modern design-al

Az óriási léptekben haladó technológiai fejlődés utolérte a radiátorokat is.

A mindannyiunk által megszokott, általában fehér színű, többnyire lapradiátorok mellett megjelentek a modern kor elvárásainak megfelelő színes, króm, többféle formai kialakítással rendelkező, többnyire design radiátoroknak nevezett radiátorok. 

A megnevezés helyes is. A design radiátorok tervezői a fűtési funkció ellátása mellett a külcsínt helyezik előtérbe, erre helyezve hangsúlyt. Hisz nem elég, hogy szép legyen, a funkcióját is be kell, hogy töltse.

 

A gondos tervezői munkának és kreativitásnak köszönhetően már nem csak radiátor színkavalkád áll rendelkezésünkre, hanem a formavilágot tekintve is hatalmas a választék.

design-radiator-radox-combiEgyes darabokról meg sem mondanánk, hogy az radiátor, ha nem írnák ki a bemutató termekben. 🙂

A design radiátorok – típustól függően – képesek kiszolgálni az adott helyiség fűtését. A beépítést, használatukat gondos, szakember általi tervezés kell, hogy megelőzze. Hisz ki akarna a vadi új otthonában, gyönyörű, modern környezetben télen fagyoskodni!?

Ám hazánkban a design radiátorok még a lakás fűtésénél nem elterjedtek, azonban a fürdőszobák fűtésére nagyon is kedveltek. Ezt bizonyítja az is, hogy az üzletek, szakkereskedések kínálatában is leginkább fürdőszobai design radiátorokat találunk, hisz a hazai piac jelenleg erre nyitott. A tervezők, hazai kereskedők bizakodva követik nyomon a piaci igények alakulását, bízva abban, hogy nálunk is fokozatosan elterjednek majd az egész lakás fűtését is megoldó design radiátorok.

design-radiator-radox-serpentineA fürdőszobai design radiátorok, vagy nevezhetjük őket törölközőszárító radiátornak is, olcsó fenntartásúak, nagyon jó hőleadási teljesítmény mellett.
Praktikum és design egyben, és mindez a fürdőszobában!

A fürdőszobai radátorok nagyon praktikusak, hisz száríthatjuk rajtuk a törölközőt télen, nyáron. Igen, nyáron is, hisz a fűtési rendszertől külön is beköthetőek, üzemeltethetőek.

Ugyan fürdőszobai radiátornak nevezzük, de nem csak a fürdőszobákban, hanem konyhákban is használják ezt a fűtési módszert, egyrészt a kellemes meleg biztosítása érdekében, másrészt az olcsó fenntartásnak köszönhetően.

Exkluzív, modern, design radiátorok, a fürdőszoba, konyha, vagy az egész otthon melegéért.

Read previous post:
Időtálló szépség – Zalakerámia Maximo kollekció

Otthonunk tervezésekor kiemelten fontos a hidegburkolatok jól átgondoltsága, hiszen nem egy-két évre szól ezek élettartama, hanem hosszú ideig szeretnénk gyönyörködni...

Close