Konyha

Gránit mosogató

Új konyhánk tervezésekor fontos, hogy sorra vegyünk minden tevékenységet, amit a konyhában végzünk, legyen az főzés, mosogatás, étkezés… és még sorolhatnánk. Az említettek minegyikét érintő, nem is olyan apró részlet a mosogató kérdése.

Konyhai tevékenységeink alkalmával a legyakrabban használt terület a mosogató, hisz mind a ételek előkészítés, készítése során, mind elfogyasztásukat követően használjuk.

Ha eleganciát, tartósságot, modern megjelenést szeretnénk, a gránit, vagy kompozit mosogató tálca a legjobb választás.

A gránit mosogató kellemes tapintású, eleganciát sugároz, mégis természetes. Mind e mellett pedig a legtartósabb anyagnak mondható. Nem, vagy rendkívül nehezen sérül, karcolódik, valamint a vízcseppek sem hagynak rajta vízköves nyomokat – sajnos kivétel ez alól a fekete, sötét színű gránit mosogató, sajnos azon meglátszanak a megszáradt vízcseppek. Ám ez ellen könnyedén tehetünk, dolgunk végeztével egyszerűen töröljük át egy száraz ronggyal, vagy papírtörlővel.

A gránit mosogatók egy igen nagy előnye, hogy a többféle forma mellett többféle színben is elérhetőek, így a konyha színeihez, stílusunkhoz igazíthatjuk.

Deante Solis gránit mosogató

Formavilágát tekintve szintén van választék. A szögletes vagy kerek kialakításon túl választhatunk egymedencés, vagy két medencés gránit mosogatót, vagy akár egy medencés csepegtető tálcával kombináltat. Sőt, akrá sarokra illeszthetőt is választhatunk!

Természetes kőre hasonlító szépségükkel és tartósságukkal egyre népszerűbbek a gránit mosogatótálak, melyekkel – masszív anyaguknak köszönhetően – évtizedekre lehet tervezni.

Read previous post:
Zalakerámia Carneval kollekció – végtelen lehetőség tárháza burkolatok terén

A Zalakerámia Carneval csempékből és padlólapokból álló termékcsalád népszerűsége töretlen. Ami nem is csoda, hisz az alap kollekció megjelenése óta...

Close