Konyha

Mosogatótálca csapteleppel szettben, a kényelemért

Amikor új mosogató tálcát vásárolunk, az adott üzletben vagy épp webshopban nem biztos, hogy találunk hozzá megfelelő csaptalepet, vagy épp lefolyót. A Mofém GO szettek megkönnyítik a dolgunkat, hisz egyszerre vásárolhatjuk meg a mosogatótálcát, konyhai csaptelepet és a lefolyót, dugóval. Ugye, milyen kényelmes? 🙂

A Mofém GO 3in1 szetteket egy gombnyomással megrendelhetjük webáruházban, és pár nap alatt utánajárás nélkül új mosogatónk lehet. Nem beszélve arról, hogy szettben olcsóbban vásárolhatjuk meg a mosogatótálcát, a csaptelepet, és a leeresztő szelepet, egyben!

A szett tartalma:

EVO 1B hagyományos, pultra építhető szögletes mosogatótálca, ami magas minőségű AISI 304 rozsdamentes acélból készült. Ez a mosogató tálca anyagának köszönhetően higiénikus és hőálló, rendkívül tartós felülettel.  A mosogatótálcán a csaplyuk középen lett elhelyezve.
EVO1B szett esetnén a mosogatótálca mérete:  46,5 x 46,5 cm; 15 cm mélységgel.
EVO 1B 1D esetén a méretek: 78 x 43, 5 cm, a kád 36,8 x 33,8 cm, 15 cm mélységgel.

A kiváló minőséget mi sem bizonyít jobban, mint az, hogy e mosogatótálcára 25 év gyártói garancia vonatkozik.

Mofém GO, EVO 1 B mosogatótálca és csaptelep szett

Mofém, EVO 1B szett egymedencés mosogatótálcával rendelkezik, csepegtető nélkül!

A Mofém, EVO 1B szettben Mofém Pro mosogató csaptelepet találunk. 22,5 cm-es kifolyócsöve vízkőmentes perlátorral szerelt. A csaptelepre 5 év gyártói garancia vonatkozik. A csaptelepről bővebben itt tájékozódhat»

Mofém, EVO 1B 1D szett egymedencés mosogatótálcával csomagolt, mely csepegtetővel rendelkezik.

Mofém, EVO 1B 1D szett  Mofém Junior Evo mosogató csapteleppel csomagolt, mely vízkőmentes perlátorral rendelkezik. A csaptelepre 5 év gyártói garancia vonatkozik. A csaptelepről bővebben itt tájékozódhat»

A szettekhez a leeresztő szelep csomag tartalma 1 1/2″ lefolyócsomag, melyhez a gumidugó tartozék.

Mofém GO, EVO 1B 1D mosogatótálca és csaptelep szett

Read previous post:
Grohe Rapid SL szerelőszett – gyors és kényelmes WC beépítés

A kényelmes vásárlás és beépítés érdekében a Grohe a Rapid SL falsík alatti WC tartályt, szerelőkeretet ma már szettben is...

Close