Beltér Burkolat Csempe Konyha Otthon, lakás Padlólap

Bájos és otthonos konyha – Zalakerámia Provance kollekció

A Zalakerámia Provance konyhai burkolat család mediterrán ihletésű stílusával könnyedén belopja magát a szívünkbe. Visszaadja azt az életérzést, amit a déli tájak lakóinak testesít meg ez az egyetlen helység. Jóval többet, mint pusztán otthonunk egy négyzetméterben kifejezhető darabja. Ez a közös étkezések helyszíne, a családi élet központja.

provance4A Provance burkolattal ellátott konyha a lakás szívévé válik. Jóleső érzés az ott eltöltött minden perc. Még a napi rutint jelentő főzés is új értelmet nyer, hiszen ilyen napfényes tájakat idéző környezetben a család ellátásán túl élménnyé is válik.

Ez a kényelmes, élhető összkép a konyhába lépőt azonnal az otthonosság érzetével tölti el. Ennek a pozitív hatásnak köszönhetően minden reggel megnövekedett életkedvvel vághatunk neki napunknak.

provance2A Provance termékcsalád egyediségét a pazar választékban készülő dekorcsempék adják. Ezek a 10 cm*10 cm-es dekorelemek bájosan rusztikus mintázatukkal teszik igazán otthonossá a konyhát. A gyümölcsöket és konyhai eszközöket megjelenítő képek hozzájárulnak a hívogató, pozitív hangulatú élettér kialakításához.

A Provance csempék bézs és terrakotta árnyalatban készülnek. A padlólapok választéka emellett kiegészül egy sötétebb, karakteresebb piros színnel is.

provance3Ezen árnyalatok jól variálhatóságának köszönhetően eldönthetjük, hogy a fal vagy a padló burkolata kapjon-e nagyobb hangsúlyt, de egy meghatározott terület kiemelésére is lehetőségünk nyílik a színek változtatásával.

A matt felületű Provance csempék mérete 20 cm*20 cm. A padlólapok kétféle méretben készülnek, 33,3 cm*33,3 cm-es, valamint 33,3 cm*16,5 cm-es változatban. Kopásállóságuk magas (PEI IV), fagyállóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Az otthon melege modern design-al

Az óriási léptekben haladó technológiai fejlődés utolérte a radiátorokat is. A mindannyiunk által megszokott, általában fehér színű, többnyire lapradiátorok mellett...

Close