Beltér Burkolat Csempe Festék Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Fürdőszobák és színek – Fehér

A fürdőszoba színének tervezésekor általánosan elterjedt a fehér szín használata. Kiemelkedik gyakorisága más árnyalatokhoz viszonyítva. Ez korántsem véletlen, hiszen a fehér frissítő hatású és tisztaságot sugárzó környezetet biztosít.

Ezek e jellemvonások tökéletesek egy fürdőszoba hangulatának kialakításakor. Segítségükkel könnyedén hozhatunk létre egy pihentető és nyugodt privát területet otthonunkban.

31862A fehér padló és fal a fürdőszobában egyszerűségének köszönhetően lehetővé teszi a kreativitás kibontakozását. A visszafogott háttér remekül kiemeli a stílusos kiegészítőket. Legyen szó akár azok vonalvezetéséről, akár a színvilágukról, a szolid fehér díszlet meglepően ki tudja hangsúlyozni egyediségüket és szépségüket.

Már akkor is rendkívül modern és elegáns összképet kapunk, ha a tiszta fehérbe burkolt csempéket, padlólapokat és festett falfelületeket minimalista hangulatú szaniterekkel párosítjuk, és ezt az összhangot csak a csaptelepek vakító csillogása töri meg.

14439Mivel a fehér szín hagyományosnak számít a fürdőszobák világában, a berendezési tárgyak közötti válogatáskor is könnyű a dolgunk. A fürdőszobai bútorok legnagyobb része e színt képviseli, így a számtalan variáció között biztosan megtaláljuk az általunk megálmodott stílushoz legjobban illeszkedőt.

A tükrök ezüstös fénye pedig csak tovább fokozza az elegáns megjelenést. Legyen az beépített vagy külön álló, ragyogóvá varázsolja a fürdőszobát, és még vizuálisan bővíti is a teret.

Ha a kiegészítőkkel szeretnénk színeket vinni a fehér háttér elé, nem létezik rossz választás. Bármely árnyalatra essen is a választásunk, élvezhetjük a fehér szín mindennel harmóniát alkotni tudó képességét. Ez annak köszönhető, hogy a három alapszínből tevődik össze.

30281Ha fehér fürdőszobát álmodtunk magunknak, széles választék segíti terveink megvalósítását a szükséges anyagok és eszközök teljes skáláján át. A fehér csempék, padlólapok, falfestékek, szaniterek, fürdőszobabútorok gazdag választékától a lakástextilekig minden területen bőséges kínálat áll rendelkezésre. Így a hagyományosan szép fehér fürdőszoba kialakításakor mindenki összeállíthatja az ízlésének, igényeinek, és pénztárcájának legmegfelelőbb kombinációt.

 

Read previous post:
Egyszerű formák, különleges megjelenés: Somló Trió térkő

Egyszerű geometriai formák, különleges mintázat, szinte végtelen variálhatóság, melynek köszönhetően játékos felületek alakíthatóak ki. Ez a Somló Trió térkő, melyet...

Close