Burkolat Csempe Fürdőszoba Konyha Padlólap

Karakteresen elegáns – Zalakerámia Panama kollekció

Az elmúlt években egyre nagyobbá vált az igény a lakberendezésben a természetes, vagy természetes hatású anyagok használatára. Ennek a trendnek köszönhető, hogy a hidegburkolatok piacán megjelent a bőrhatású Zalakerámia Panama termékcsalád. A kollekció egy igazi különlegesség, hiszen ezt a merész burkolattextúrát kombinálja a földszínekkel.

A Zalakerámia Panama család bőrutánzatú elemeivel igazán egyedi felületeket hozhatunk létre. Az elérhető színek pedig lehetővé teszik, hogy mind a férfiasan karakteres, mind pedig a nőiesen elegáns stílusú enteriőr kialakíthatóvá váljon.

A Panama kollekció organikus színeivel, a zölddel, a barnával és vörössel a természet melegségét csempészhetjük fürdőszobánkba, ugyanakkor panama1hangsúlyt adhatunk a felületeknek. Ezek az árnyalatok nagyon teltek és gazdagok, ezért a család bézs színű elemei lesznek a segítségünkre a tökéletes egyensúly és harmónia megtalálásában. Színpárosítás tekintetében nagy a mozgásterünk, hiszen ezek az árnyalatok természetességükből fakadóan harmonikusan kombinálhatóak.

A Panama csempék 20cm*30cm-es, a padlólapok pedig 30cm*30cm-es méretben készülnek. Felületük matt hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A padlólapok kopásállósága magas (PEI IV), tehát lakása bármely pontján alkalmazhatóak. A fal-, és padlóburkolók krém, zöld, barna és vörös színekben készülnek.

A Panama termékcsalád elsősorban fürdőszobákba készül, de kiválóan alkalmazható konyhákban is, mivel rendelkezik két zöldség motívumokkal ellátott dekorcsempével, amelyek vidám színfoltot képezhetnek a burkolaton.

PANAMA filmhe.aipanama3PANAMA filmhe.ai

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Színek kavalkádja – Platinum beltéri falfesték

Ha szeretnénk megújítani, feldobni otthonunk megjelenését, sokszor elegendő egy új szín a falon, melyet akár magunk is kivitelezhetünk, bár szakembert...

Close