Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Natúr elegancia – Zalakerámia Tiberis fürdőszobai burkolat kollekció

A Zalakerámia Tiberis csempe és padlólap család kőhatású felülettel, és ehhez a naturális külcsínhez remekül illeszkedő bézs és okker színekben készül. Ez a kombináció tökéletes példája annak, hogy hogyan lehet a természetes tulajdonságokat elegáns formában beilleszteni otthonunk összképébe.

A Tiberis kollekció a nyers természeti szépségekből töltekezik, de mindezeket az értékeket finomított formában képes megjeleníteni fürdőszobánkban. Így az eredeti, természet inspirálta rusztikum kifinomultabb esztétikummal rendelkező tulajdonsággá szelídül.

tiberis3Ennek a nagyszerű kombinációnak köszönhetően a Tiberis csempékkel és padlólapokkal nap, mint nap élvezhetjük a fürdőszabai tartózkodások alkalmával a természetesség által nyújtott, magától értetődő vonzó és kényelmes hangulatot, a megnyugtató légkört.

Ugyanakkor a Tiberis családban meg van az az egyensúly, hogy a dekorativitás és a stílus sem szorul háttérbe. A Tiberis kollekció kiállja a próbát a burkolat trendek által állított elvárások tekintetében is. Hiszen klasszikus szépségével tökéletesen harmonikus burkolatot alkothatunk.

tiberis2A Tiberis termékcsalád világos bézs és okker színei természetességükkel összhangban állnak a csempék és padlólapok kő hatású, matt felületével. Emellett nagy előnyük, hogy örök klasszikusnak számítanak a fürdőszoba burkolatok színskáláján. Ez többek között annak is köszönhető, hogy számtalan stílusú berendezéssel képesek kiegyensúlyozott kapcsolatba kerülni.

A Tiberis kollekció kiegészül egy dekorcsempével és egy listelloval is. Mindkét elemre igaz a bézs árnyalat és a finom, levél mintázatú felület.

A Tiberis padlólapok magas kopásállósággal (PEI IV) rendelkeznek, és padlófűtéses fürdőszobába is tökéletes választást jelentenek.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Kényelmes fűtés, tiszta fűtőanyag: fabrikett

Fabrikkettel fűteni egyszerű és tiszta, fűtőértéke magas, minősége állandó. Mind e mellett természetes alapanyagokból készül, idegen kötőanyag felhasználása nélkül. A...

Close