Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Sintesi Ceramica Elisir padlólapok

A Sintesi Elisir kollekció a manapság méltán népszerű fa hatású padlólapok választékát gazdagítja. Az élethű mázréteg mellett a család természetes hatását erősíti a padlólapok mérete, hiszen a 20 cm*60,4 cm-es kialakítás csak fokozza a fa melegségét és esztétikusságát idéző megjelenést.

elisir7Sokan vágyunk arra, hogy otthonunk burkolata barátságos, naturális hangulatot árasszon. Sok esetben azonban a valódi fa alkalmazása nem lehetséges, vagy egyszerűen csak nem praktikus. Például nagy páratartalmú helyiségben, mint a fürdőszoba, vagy nagy igénybevételű területeken más alternatívára van szükségünk.

elisir4A Sintesi Elisir padlólap család minden igényt kielégít, és nem kell aggódnunk a sérülékenység, vagy a hosszútávon megmaradó esztétikus állapot miatt. Minden előnyét élvezhetjük a tartós mázas gres lapoknak.

A megnyugtató összképet a gyönyörű famintázat mellett a kifinomult színek is elősegítik. Az Elisir kollekcióban megtalálható barna, szürke és tört fehér árnyalatok képesek eleganciát sugározni mindenféle hivalkodás nélkül.

elisir3A Sintesi Elisir padlólapok nagy előnye a könnyű tisztán tarthatóság, a természetes megjelenés, ráadásul ha padlófűtéses helyiségben alkalmazzuk, a látvány mellett a fizikai érintkezés során is meleg burkolat érzetét kelti.

A magas minőségű Elisir padlólapok matt felülettel készülnek. Magas, PEI IV-es kopásállúságuknak és fagyálló kivitelüknek köszönhetően otthonunk bármely helyiségét, vagy akár teraszunkat is burkolhatjuk a család darabjaival.

A kiváló minőségű Sintesi Elisir padlólapok 5 év garanciával kaphatóak.

 

Read previous post:
Gőzfürdő a Wellistől

A gőzkezelésnek, gőzfürdőnek rengeteg jótékony hatása van testünkre. Élénkít, hidratálja a bőrt, segít a meghűléses megbetegedések esetén, sőt, még a...

Close