Fürdőszoba Jakuzzi, szauna, hidromasszázs

Gőzfürdő a Wellistől

A gőzkezelésnek, gőzfürdőnek rengeteg jótékony hatása van testünkre. Élénkít, hidratálja a bőrt, segít a meghűléses megbetegedések esetén, sőt, még a kozmetikában is élvezhetjük jótékony hatásait, serkenti a méregtelenítő folyamatokat.

 

Összefoglalva tehát: a gőzfürdő nem csak a relaxációban, feltöltődésben van segítségünkre, hanem egészségünkre és szépségünkre is kifejti pozitív hatását.

Egy-egy gőzkezelés hatására megemelkedik a pulzusszám, élénkül a vérkeringés, kitágulnak a hajszálerek, mely lehetővé teszi, hogy a vér nagy mennyiségű tápanyag szállítását hajtsa végre.

Igaza van a kedves olvasónak, a gőzfürdőzés és a szaunázás hatása nagyon is hasonlít. A szauna száraz, meleg, a gőzfürdő viszont párás meleget biztosít, mely nem csökkenti a bőrünk víztartalmát, sőt hidratáló hatással van bőrünkre, valamint a hő hatására távozó méreganyagok sem száradnak a bőrünkre a zuhanyozásig.

A gőzfürdő rendkívül jó bőrtisztító hatású, hisz kitágítja a pórusokat, oldja a szennyeződéseket, melyek egyszerűen “kifolynak” pórusainkból is.

A gőzfürdőzés, a gőz belélegzése – inhalálás – alkalmazható gyógymód lehet légzőszervi betegségek, meghűlés vagy akár asztma esetén is.

Tovább fokozhatjuk a jótékony hatást természetes illóolajok használatával.

Kozmetikában egyrészt a pórustisztító hatását használjuk ki a gőzfürdőnek, de talán kevesek által ismert az a tény, hogy a gőzfürdőnek a cellulitisz kezelésében, megelőzésében is kiemelkedő szerepe van. A test hőmérsékletének növelésének hatása segít a zsírbontásban, a salakanyagok, méreganyagok távozásában, sokkal gyorsabb hőmérséklet emelkedést érhetünk el, mint pl. a testtekercseléssel. Rövidebb idő alatt érhetjük el a kívánt hatást.

Bőrünk feszessége, rugalmassága mindannyiunk számára fontos, hisz a szép bőr az ápolt, egészséges megjelenésünk záloga. Gőzfürdőzzünk tehát, ha tehetjük, vásároljunk gőzkabint otthonunkba, hogy bármikor élvezhessük a gőzfürdő jótékony hatását.

Blaise Roth (Photography & Music)
Hogy tovább fokozzuk a jótékony hatást, a relaxációt, felfrissülést, érdemes hidromasszázs- és gőzkabint választanunk, hisz így otthonunkban élvezhetjük a hidromasszázs és a gőzfürdőzés jótékony hatásait, bármikor.
A Wellis Senzo Maxi hidromasszázs és gőzkabinja megfelelő választás lehet. Biztonsági üveggel szerelt, felületkezelt fa belső burkolattal, két oldalra nyíló mágneszáras ajtóval, pipere polccal, kézi tussal. Trópusi esőztető zuhany is található benne, a még kellemesebb élményért.

Wellis Senzo Maxi hidromasszázs és gőzkabin hátmaszírozó rendszere 2*6 fúvókás, érintőgombos digitális vezértővel.
A könnyed ellazulás érdekében 2 db felhajtható ülőke is található a kabinban.

A beüzemelést, beépítést is megoldja a Wellis szakembere, két év garanciával!

Read previous post:
Modern lendületesség – Grohe Eurostyle csaptelepek

A Grohe Eurostyle kollekció rendkívüli népszerűségnek örvend világszerte. A jól átgondolt kontúrok, az előre hajló test, ami kiemeli az enyhén...

Close