Beltér Burkolat Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Természetes egyszerűség – Zalakerámia Naxos padlólapok

A Zalakerámia Naxos padlólap család minden ízében a harmónia és a visszafogott szépség megtestesítője. A mindenféle hivalkodástól, magamutogatástól mentes Naxos kollekcióval burkolt felület tökéletes alapot képes teremteni a kiegyensúlyozott, nyugodt otthon számára.

A Naxos padlólapok mindegyik árnyalatában jelen van a naturális barna szín. De ez megnyilvánul világosabb és sötétebb bézs formájában, valamint okkerbe hajló árnyalatként is. A változatosság mellett mindhárom szín közös tulajdonsága a természet közeli, otthonos kisugárzás.

naxos1A Naxos kollekció egyszerű megjelenése azonban egyáltalán nem rideg, vagy sivár felületeket eredményez, sokkal inkább egyfajta letisztult eleganciát, egy pozitív hangulatú állandóságot sugárzó padlót.

A Naxos termékcsalád visszafogottsága emiatt egy-egy különleges berendezési tárgy szépségét is kiválóan ki tudja emelni. Valamint vannak olyan erőteljes díszítettséggel rendelkező dísztárgyak, bútordarabok, melyek megkövetelik a Naxos kollekció által nyújtott letisztult hátteret, hiszen csak így tudnak esztétikusan a környezetbe illeszkedni.

naxos3A nagyméretű, 30 cm*60 cm-es Naxos padlólapokkal akár kiterjedt tereket is dekoratívan burkolhatunk. Ha pedig meg szeretnénk törni a teret, vagy változatosabbá tennék a kirakási mintát, rendelkezésünkre áll a Naxos kollekcióban egy érdekes, keskeny kialakítású mozaikmintás padlódekor is.

A Naxos család a PEI IV-es (magas) kopásállóságának, az R9-es csúszásmentességnek és a padlófűtés melletti használat lehetőségének köszönhetően a fürdőszobától kezdve, a konyhán át a nappaliig ideális megoldás lehet a burkolat kiválasztásakor.

A matt felületű Naxos padlólapok terasz burkolatként is kiválóan megállják a helyüket. Erről a fagyálló kivitel gondoskodik. Természetes megjelenésükkel könnyedén illeszkednek a kert által körülölelt környezetbe.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Egyszerű és nagyszerű – laminált padlók

Laminált padlóval burkolni egyszerű, szinte koszmentes, és az eredmény magáért beszél. Anyagösszetétele lévén kiváló kosztűrő, könnyedén tisztítható, időtálló, természetes hatású...

Close