Beltér Burkolat Csempe Fürdőszoba Otthon, lakás Padlólap

Variációk egy témára – Zalakerámia Paradiso fürdőszobai termékcsalád

A Zalakerámia Paradiso kollekció a padlólapok, változatos csempék és káprázatos dekorcsempék kerek egészet alkotó családja. Csakhogy ezt a komplett hidegburkolat termékskálát rögtön kétféle variációjú kifinomult színvilágban megkapjuk.

A Paradiso termékcsalád Viola és Verde fantázianevű darabjai jól elkülöníthetően két részre osztják a kollekciót. A lila árnyalatú Viola termékek képviselik a nőiesebb, bájosabb irányt. A zöld színeiben pompázó Verde darabok pedig a kicsit hűvösebb, de szintén kellemes hangulatú megjelenést nyújtják.

A lila színű Paradiso hidegburkolattal ellátott fürdőszoba a hölgyek kedvenc, romantikus kuckójává válhat, mely a finom árnyalatoknak köszönhetően segíti az ellazulást, és a kikapcsolódást.

paradiso2A zöld Paradiso csempék és padlólapok a természethez közelebb álló felületeket adnak. Frissességgel átitatott harmóniával töltik be a teret.

A Paradiso padlólapok egyféle lila, és egyféle zöld árnyalatban készülnek. A 25 cm*40 cm-es csempék azok, melyek a variációs lehetőségek számának növekedését kínálják. A Viola és a Verde falburkolók is számtalan kirakási alternatívát rejtenek.

paradiso4A hagyományos, egyszínű Paradiso csempék mellett diszkréten visszafogott csíkozottságú darabok is rendelkezésre állnak. Ugyanakkor lehetőségünk nyílik határozott megjelenésű, markáns sávokkal mintázott felületű falburkolók közül is választani.

A Paradiso dekorcsempék mindkét színárnyalatban háromféle növényi ornamentikával díszített variációban készülnek. Ezek a motívumok viszont valami egészen különleges alakban jelennek meg. Olyanok, mintha csak a 19-20. század fordulóján oly népszerű szecessziós stílusú épületből repültek volna ide, de igazodva megjelenésükkel a mai modern elvárásokhoz.

A fényes felületű Paradiso padlólapok 33,3 cm*33,3 cm-es méretben készülnek fagyálló kivitelben. Padlófűtéses helyiségben is használhatóak.

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Miért válasszunk fabrikett otthonunk fűtésére?

A fabrikett sokrétű felhasználhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy felhasználható bármely háztartásban, de akár ipari fűtőanyagként is. Tökéletesen helyettesíti...

Close