Burkolat Csempe Fürdőszoba Padlólap

A természet közelsége – Zalakerámia Woodshine kollekció

Fürdőszobánk hangulatát nagyban meghatározza a burkolat. Azoknak, akik a hidegburkolatok között is szeretnék megtalálni a fa melegségét, barátságos megjelenését idéző megoldást, a tökéletes választás a Zalakerámia Woodshine fürdőszobai termékcsalád.

Sokan vagyunk, akik a fürdőszobánk burkolásánál is vágyunk arra a természetes látványra, amit a meleg burkolatok nyújtani tudnak. A fürdőszobák a magas páratartalom, a nem megfelelő szellőzés és a gyakran kifröccsenő víz miatt azonban nem alkalmasak ezek használatára.

Persze léteznek egyéb megoldások, például a trópusi fából készült padló. Ha viszont erre esne a választásunk, igen mélyen a zsebünkbe woodshine3kellene nyúlni.

Ezekre kínálnak kiváló alternatívát a fahatású hidegburkolatok, köztük a Zalakerámia Woodshine kollekció. Ezek a termékek az elmúlt időszakban egyre népszerűbbé váltak. Persze ez nem véletlen, hiszen számos előnnyel rendelkeznek, az áruk is kedvező és az otthonunk minden helyiségében alkalmazhatóak. Bennük egy anyagban egyesül a fa meleg színe, megjelenése, és a kerámia szilárdsága, tartóssága.

Nézzük miért érdemes a Woodshine fahatású burkolatot választani:

woodshine5– egyszerűen tisztítható,

– természetes megjelenésű,

– többféle stílussal képes összhangot alkotni,

– padlófűtéses helyiségben meleg burkolat érzetét kelti,

– megfizethető.

A Woodshine csempék 25cm*40cm-es, a padlólapok pedig 33,3cm*33,3cm-es méretben készülnek. Felületük fényes hatású, anyaguk mázas vörös-agyag kerámia. A padlólapok fagyállóak, kopásállóságuk közepes (PEI III). Bézs, világosbarna és sötétbarna színek közül választhatunk. A család tagjai továbbá elegáns megjelenésű dekorelemek.

 woodshine4

A Zalakerámiától megszokott I. osztályú magyar minőségben, 5 év garanciával.

 

Read previous post:
Mathios Stone burkolatok

Hazánkban is elérhetővé vált, a görög Mathios Stone sikeres falburkolók legújabb szériájának termékei természetes kő, és falburkolatok: Sierra Gold és a Sierra...

Close