Fürdőszoba Fűtés Otthon, lakás Tél

Törölközőszárító radiátor – hasznos a mindennapokban

A törölközőszárító radiátorok ma már minden háztartás egyre népszerűbb, és szinte nélkülözhetetlen elemei. A törölközőszárító radiátorok csövekből álló fűtőtestek, amelyek úgy működnek, mint egy hagyományos radiátor, a fűtési rendszer vize kering bennük, és fűti be a kívánt teret.

A törölközőszárító radiátorokat a fűtésszezonon kívül – tavasszal, nyáron és ősszel – elektromos fűtőpatronnal, a fűtési rendszertől függetlenül is lehetséges használni. A törölközőszárítós radiátorok ebben az átmeneti fűtési időben kimondottan hasznosnak minősülnek, hiszen azonnal megszáradnak rajtuk a törölközők kellemes meleget biztosítanak hűvösebb napokon a fürdőszobában.

torcsidesign_radiatorA törölközőszárító radiátorok ma már esztétikai szempontból is részei a fürdőszobának, ezt a gyártók is hamar felismerték, ennek köszönhetően már számtalan formából, színből, designból választhatunk.

Mindamellett, hogy jó hőleadó képességgel rendelkeznek és olcsó a fenntartásuk, még praktikus kiegészítőként is funkcionálnak a fürdőszobákban, valamint nem elhanyagolható a desing-ban alkotott szerepük. Praktikusak, hisz lehet rajtuk törölközőt, ruhát tárolni, szárítani, vagy akár a köntöst ráakasztani. Nem foglal sok helyet, és egy exkluzív, design-os darab feldobja a fürdőszobát.

Nemcsak fürdőszobákban, hanem WC helyiségekben, valamint konyhákban is egyaránt alkalmazzák ezen fűtési módszert, hisz fenntartása olcsó, mégis biztosítja a kívánt kellemes meleget.

A törölközőszárító radiátorok egyenes és íves kivitelben is kaphatóak.

A legnépszerűbbek az acéllemez lapradiátorok a kis helyigényük és az igen kedvező ár-érték arányuk miatt. Könnyű méretezhetőség, széles méretválaszték, egyszerű szabályozhatóság jellemzi.

Az alumínium radiátorok korrózió állóságuk és esztétikájuk miatt kedveltek.

A radiátorok és törölköző szárító fűtőtestek élettartamát több dolog is befolyásolja:

– alkalmazott alapanyagok számítanak, mert különböző hővezető képességükkel befolyásolják a hatásfokot,
– a fűtési rendszeren elvégzett beavatkozások szakszerűsége és száma,
– a kedvező vagy kedvezőtlen üzemeltetés is befolyásolják a tartósságot.

Válasszon a fürdőszobájához illő stílusú egyszerűbb, vagy desgin-osabb kivitelt, króm, fehér vagy egyéb színekben, meglátja, a kellemes meleg mellett a praktikussága miatt a törölközőszárító radiátor nélkülözhetetlenné válik majd a mindennapjaiban, télen-nyáron egyaránt.

 

Read previous post:
A természet közelsége – Zalakerámia Woodshine kollekció

Fürdőszobánk hangulatát nagyban meghatározza a burkolat. Azoknak, akik a hidegburkolatok között is szeretnék megtalálni a fa melegségét, barátságos megjelenését idéző...

Close