Beltér Burkolat Otthon, lakás

Mathios Stone burkolatok

Hazánkban is elérhetővé vált, a görög Mathios Stone sikeres falburkolók legújabb szériájának termékei természetes kő, és falburkolatok: Sierra Gold és a Sierra Amber termékek.

A Mathios Stone gyár megszokott vastagságú falburkolóihoz képest ezek a típusok egy kicsit vékonyabb kivitelűek, éppen azért, hogy a beltérben lévő, kevésbé teherbíró (pl.: gipszkarton) falakat is látványosan lehessen burkolni ezekkel a magas minőségű falburkolókkal.

 

Az enyhén pasztelles barackvirág színek lehetővé teszik, hogy kisebb helységeket is dekorálhassunk vele úgy, hogy közben optikailag ne nyomja össze a teret, mint a gyártó által korábban leginkább sötétebb sötétebb árnyalatú falburkolatok.

A Sierra termékeket is lehet fugával vagy fuga nélkül burkolni, attól függően, hogy kinek hogyan tetszik jobban.

A felrakáshoz szükséges alapfelületnek pormentesnek, teherbírónak (40kg/nm) és erősen strukturáltnak kell lennie a megfelelő tapadás érdekében.

A görög Mathios Stone Sierra kő hatású burkolatai lehetővé teszik, hogy otthonát egyedi ötletekkel tegye különlegessé. A homlokzat és a külső-, belső tér számára természetes megjelenést kölcsönöz.

A Mathios Stone a természetes kő, és falburkolatok gyártása folyamán cementet használ kötőanyagként, és nagy figyelmet fordít a pontosságra, és sorok összeillésének kivitelezésre, hogy minél élethűbb és hibátlan terméket tudjanak biztosítani.

Mathios Stone Sierra Gold

mathios_1mathios1

 

Mathios Stone Sierra Amber 

mathios_2mathios2

 

Mathios Stone termékek burkolása:

 

A Mathios Stone Sierra termékek gyári tájékoztató adatai:

1 doboz: 1,05 m2-t tartalmaz (csak egész dobozban vásárolható)
Mérete: 20*10, 30*10, 50*10 cm (egy doboz többféle méretet tartalmaz).
Anyaga: beton

A színek árnyalata kis mértékben eltérő lehet, a kézi gyártás miatt.

Látogasson el a webáruház oldalára, és rendeljen bátran természetes kő, és falburkolatot! Kérdés esetén segítőkész ügyfélszolgálat áll rendelkezésére.

 

Read previous post:
Természetes kifinomultság – Zalakerámia Tokyo termékcsalád

Ha a mindennapi stressz és rohanás után igazi feltöltődésre vágyik, ismerkedjen meg a Zalakerámia Tokyo fürdőszobai termékcsaládjával. Segítségével egy olyan...

Close