Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Forma és funkció harmóniája – Kludi Zenta csaptelepek

A Kludi Zenta csaptelepek formavilágát a kör és a négyszög együttese alkotja. Hengeres formák, melyek szögletekben végződnek, a funkció és a design kiteljesedésében.
A lekerekített formák, az éles sarkak összjátéka tökéletesen illeszkedik a mai trendekhez, műszakilag pedig szinte minden igényt képesek kielégíteni a Zenta csaptelepek.

A Kludi Zenta csaptelep család kombinációs megoldásaival, modern formavilágával, műszaki felkészültségével szinte bármely háztartás kedvence lehet.

kludi-zenta-zuhany

Kludi Zenta kézizuhany, kádtöltő-, és zuhanycsaptelep

A Zenta termékcsalád tagjai széleskörű igényeknek megfelelhetnek:

  • falon kívüli szerelvények
  • falba süllyesztett szerelvények,
  • energiatakarékos thermosztátos csaptelepek
  • zuhanyszettek

A Kludi Zenta mosdó csaptelepe s-pointer perlátorral (csapszűrővel) szerelt, mely lehetővé teszi, hogy a mosdónak és igényeinknek a legmegfelelőbben állítsuk be a kiáramló vízsugár irányát.
Ennek köszönhetően a csaptelep a mosdó méretéhez, formájához igazodva szolgáltatja a vizet, rugalmasan, kevesebb, szinte minimális kifröcskölődő vízzel biztosítva a kézmosást.

A Kludi Zenta kézizuanyok egyenes vonalvezetésükkel, modern technikai felszereltségükkel ár-érték arányban kiemelkedőek. Kényelmes használat mellett könnyed tisztítást biztosít minden háziasszonynak, hisz vízkőtaszító felülettel rendelkezik.

kludi-zenta-termosztatos-zuhanycsaptelep

Zenta termosztátos zuhany csaptelep

A termosztátos Kludi Zenta csaptelephez design-ban is tökéletesen illeszkedik a kézizuhany, így biztosítva, hogy fürdőszobánkban tökéletes összahang keletkezzen az alkalmazott műszaki felszereléssel.

A Kludi Zenta mosdó csaptelepek fehér-króm kivitelben is kaphatóak, különleges, hideg-tiszta kisugárzással, figyelemfelkeltő megjelenéssel.

Kludi csaptelepet választani nem kiváltság, ám Kludi csaptelepet választani igazán ajánlott. Majd’ évszázados tradíció, modern technika és design, mely a fürdőszobánkban teljesedik ki.

Válasszunk egy termékcsaládból csaptelepeket, zuhanygarnitúrát a tökéletes összhang érdekében.

kludi-zenta-mosogato-csaptelep

Kludi Zenta mosogató csaptelep

 

kludi-zenta-kadtolto-csaptelep

Zenta kádtöltő-, és zuhanycsaptelep

 

 

Read previous post:
Tiszta vonalak, határozott kontúrok KLUDI MX csaptelepekkel

KLUDI MX csaptelep kollekció, melyet tiszta vonalak, extravagáns megjelenés és határozott kontúrok jellemeznek. A KLUDI tudatosan törekszik az időtállóságra, ám követi...

Close