Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba Konyha Otthon, lakás

Praktikum és visszafogott elegancia – Kludi Tercio csaptelepek

Letisztult és különleges vonalak, modern stílus, kecsesen elegáns vonalvezetés, ami a Kludi Tercio csaptelep kollekciót leginkább jellemzi.
Tolakodás nélkül kínál visszafogott eleganciát, a kerámia szabályozó egység magas minőségével szinte elnyűhetetlen, hosszú élettartamot biztosít.

A Kludi Tercio csaptelep család visszafogott, karcsú, modern eleganciát közvetít. Időtálló design és minőség, mely tökéletesen illeszkedik bármilyen fürdőszoba berendezéshez.

A Tercio csaptelepek megalkotásakor az időtálló design mellett a műszaki igények maximális kielégítése is a célkitűzések között szerepelt. Nem véletlen tehát, hogy e csaptelep család szinte minden igényt kielégít.

kludi-tercio-falsik-alatti-kad-zuhany-csaptelep

Kludi Tercio falsík alatti kád/zuhany csaptelep

Falsík alatti szerelésű csaptelepre van szüksége? Esetleg nyílt rendszerű elektromos vízmelegítőhöz keres megfelelő csaptelepet? A Tercio csaptelepek között megtalálja a megfelelő terméket.

A Tercio falsík alatti egykaros kád/zuhany csaptelep, vagy csak zuhanyzóhoz a Kludi Tercio falsík alatti egykaros zuhanycsaptelep kiszolgálja igényét. A csomag tartalmazza a falon kívüli készletet szabályozóegységgel, előlappal, mely kezünkhöz illeszkedő egykaros teli fogantyúban teljesedik ki.
Kerámia vezérlőegysége állítható hőfokkorlátozóval szerelt, automata kád/zuhany váltóval.

Hagyományos igényeket kielégítendő a Kludi Tercio mosdó csaptelep visszafogott eleganciájával válik a család kedvencévé. Kényelmes egykaros üzemeltetés, állítható hőfokkorlátozóval, s-pointer állítható perlátorral, lánctartószemes kivitelben.

kludi-tercio-zuhany-csaptelep

Kludi Tercio zuhanycsaptelep

A Kádtöltő, és zuhanycsaptelepe kecses vonalvezetésével, állítható hőfokkorlátozóval, automata kád/zuhany váltóval válik mindennapjaink praktikus, kényelmes csaptelepévé.

A mosogató csaptelep hosszú, elfordítható kifolyócsövével kényelmes mosogatást tesz lehetővé, kerámia vezérlőegysége pedig állítható hőfokkorlátozóval szerelt.

A Kludi Tercio termékcsalád méltán képviseli a Kludi tradícióját, a kiváló minőség és a praktikus design összességét.

Mint minden csaptelepére, a Kludi a Tercio csaptelepekre is 5 év garanciát vállal, ezzel is biztosítva minket, vásárlókat, hogy megbízható minőséget választottunk.

kludi-tercio-kadtolto-es-zuhany-csaptelep

Kludi Tercio kád/zuhany csaptelep

 

kludi-tercio-mosdo-csaptelep

Kludi Tercio mosdó csaptelep

Read previous post:
Forma és funkció harmóniája – Kludi Zenta csaptelepek

A Kludi Zenta csaptelepek formavilágát a kör és a négyszög együttese alkotja. Hengeres formák, melyek szögletekben végződnek, a funkció és...

Close