Beltér Burkolat Fürdőszoba Konyha Kültér, kert Otthon, lakás Padlólap

Vadnyugati hangulat kül-, vagy akár beltérben

Padlólap család, melynek desingját a vadnyugat ihlette: Khan Madera kollekció.
E padlólapok felületét dinamikus, élethű fa textúra jellemzi, mely mozgalmas környezetet teremt, kül-, és beltéri felhasználás esetén egyaránt. Régi fa deszkákra emlékeztető felülete igazán egyedi, különleges hangulatot sugároz.

A Khan Madera termékcsalád nevét az Amerika gyümölcsöskertjének számító, a kaliforniai San Joaquin-völgyben elhelyezkedő Madera városáról kapta.

Felületét természetes dinamizmus, időtállóság jellemzi, így a környezet, ahol alkalmazzuk, különleges kisugárzással megbízhatóságot, tartósságot képvisel majd.

Bátran alkalmazható kültérbe, például teraszburkolatként, hisz a fa természetessége és tartóssága itt is fontos szempont, nem beszélve a különleges design-ról.

45×45 cm-es mérete könnyű, gyors burkolást tesz lehetővé, ám e méreten belül 15×45 cm-es osztással, 3 felé osztott, a fa deszka hatású design érdekében.

Mivel fagyálló, mázas gres lapról van szó, magas kopásállósággal, így alkalmazható konyhába, közlekedő helyiségekben is, és ha a különleges design-t tekintjük, tökéletesen megállja a helyét nappali, fürdőszoba, vagy egyéb vizes helyiségek, továbbá szobaburkolatként is. Fagyállósága miatt fedetlen terasz, kerti közlekedők burkolata is lehet.

Felhasználási területeinek szinte csak a fantáziánk szabhat határt.

khan-madera-voros-padlolapKhan Madera padlólapok általános jellemzői:

  • magas kopásállóság (PEI 4)
  • kül-, és beltérbe is fektethető
  • fagyálló
  • padlófűtés esetén is alkalmazható
  • természetes fa hatású megjelenés
  • többféle szín

Színválaszték:

  • szürke
  • barna
  • vörös

A Khan Madera padlólapok a vadnyugat hangulatát képviselik, dinamikus, élethű fa textúrával, időtálló, magas kopásállósággal, fagyálló kivitelben. Válassza bátran az Önhöz legközelebb álló színt, vagy színeket, nem fog csalódni az eredményben.

khan_Madera-padlolap

khan-madera-szurke-padlola

Read previous post:
Famintás padló a természetességet sugárzó otthonért

Rohanó világunkban egyre inkább vágyunk a természet nyújtotta békére, nyugalomra. A fa burkolat elhozza a természetességet otthonunkba, famintás padlólapokat pedig...

Close