Beltér Otthon, lakás Világítás

A beltéri világítás új generációja: okos lámpák

Az okos lámpák, világítási rendszerek a beltéri világítás új generációja. Okostelefonnal vezérelhető a lámpa, beállítható a világítás színe, színhőmérséklete, teljes és kényelmes vezérlést tesznek lehetővé, az okostelefonon kívül távirányítóval.

Ezek az okos lámpák intelligens LED világítás formájában forradalmasítják otthonunlat. Praktikus, izgalmas, és nem utolsó sorban kényelmes lehetőségeket kínálnak hangulatvilágítás, vagy teljes mértékben kielégítő fényforrás megoldás otthonunk bármelyik helyiségébe. Okostelefonra telepíthető applikációk segítségével, kényelmesen, a fotelban ülve, ágyban fekve teszik lehetővé a világítás igény szerinti behangolását.

Tulajdon képpen nincs más teendő, mint megvásárolni a designban és tudásban leginkább tetsző, igényeinknek legmegfelelőbb okos lámpát, beszerelni, majd okostelefonra letölteni, telepíteni a megfelelő applikációt, összehangolni a fényforrással, és már kényelemben, hátradőlve élvezhetjük is az okoslámpák nyújtotta kényelmet és hangulatot.

Globo Smart Light Mellow (távirányítós)

A Globo Smart Light termékek működési elve a bluetooth-hoz hasonló, vezeték nélküli megoldás. A LED-es okos lámpák reakció ideje gyorsabb, hatótávolsága nagyobb (akár 300 méter is lehet) mint az egyéb megoldásoké. A Globo Smart Light okos lámpákkal kényelem, és mindig a hangulatunkhoz megfelelő fények költözhetnek otthonunkba.

A Globo okos lámpák a Tuya közreműködésével okostelefonnal irányíthatóak, időzíthetőek. Android vagy iOS okostelefon rendszer esetén a Tuya Smart APP, vagy az Amazon Alexa APP telepítése szükséges, melyek használatával az összes kompatibilis okos háztartási eszköz és fényforrás bárhonnan egyszerűen és kényelmesen vezérlehető. A biztonság mindkét app esetében magas színvonalú titkosítási technológiának köszönhető.

A Globo Smart Light okos lámpák eltérő funkcionalitással rendelkeznek, a termékek tájékoztatójában találhatóak a technikai információk, vagy kérje a kereskedések eladóinak segítségét a megfelelő kiválasztásában.

Az alábbi videon látható az egyszerű APP telepítés, felhasználás:

 

Read previous post:
Luxus elegancia fekete, térben álló káddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! Talán a térben álló kádak látványa fokozott igényességet és luxust...

Close