Beltér Fürdőkád, zuhanykabin Fürdőszoba

Luxus elegancia fekete, térben álló káddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! Talán a térben álló kádak látványa fokozott igényességet és luxust sugároz, amiben semmi kivetnivaló nincsen. Sőt, fokozzuk bátran fekete térben álló kád választásával, mely lehet például a Milano Nero térben álló kád.

A fekete design kiemeli a Balneo Milano Nero kádat a térben álló kádak közül. Exkluzivitást, eleganciát sugároz egy modern, letisztult fürdőszobában, kiemeli a tulajdonos igényességét, mind e mellett persze rendelkezik a térben álló kádak minen előnyével. Térfogata jóval nagyobb a szokványos kádaknál, így a romantikus fürdőzés is kényelmesen megoldható, űrtartalma egyészen 185 l. Sőt, mi több, estéről estére kényelmesen elnyúlhatunk benne, élvezhetjük a nyugtató élményt, és néhány gyertyával, fürdőszobai hangulatvilágítással, kellemes zenével az esti fürdőzés felér egy otthoni luxus-wellnessel.

A Balneo Milano Nero 170 x 80 x 60 cm-es mérettel rendelkezik, anyaga pedig akril. Igen, egy tében álló kádról van szó, mely luxus desgin-ja mellett kivételes anyaghasználattal készült, így könnyebb társainál, mindössze 50 kg súllyal kell számolnunk, szállítás, behelyezés során. A kád anyaga szaniterakril, ami 3mm japán akril bevonatot kapott, így a hordozóréteggel 5mm-es a vastagság.

Amikor megvásároljuk a Milano Nero szabadon álló kádat eleganciát vásárolunk fürdőszobánkba. Ajánljuk letisztult környezetbe helyezni, hogy érvényesülhessen, kiteljesedhesen különlegessége.

A gyártói dobozban találjuk tartozékként a lefolyószettet, a kádlábat, azaz mindent, amire szükségünk van, és az összerakásához nem szükséges összeszerelési útmutató. A doboz tartalmazza még a rejtett, fém szintzőlábakat. E kád tartószerkezete rozsdamentes fém. 

E különleges kádhoz különleges csaptelep dukál. Válasszunk Wellis szabadon álló csaptelepet, ezzel is fokozva a luxus élményt és designt a fürdőszobában, Ajánljuk a  Wellis Via szabadon álló csaptelepet vagy a Wellis Rundo Solo álló csaptelepet (fehér).

A Balneo Milano Nero térben álló kád letisztult kisugárzásával, fényes fekete design-jával eleganciát, luxus desgint teremt a fürőszobában, központi szereplőként garantáltan magára vonja a figyelmet.

Read previous post:
Luxus a fürdőszobában Balneo Milano ovális káddal

Legyen az Ön számára is élmény a fürdőzés a saját fürdőszobájában! Talán a térben álló kádak látványa fokozott igényességet és luxust...

Close