Beltér Konyha

A rozsdamentes acél mosogatótálak

Napjainkban a legelterjedtebb mosogatótálak a rozsdamentes acél mosogatótálak, a kiváló ár-érték arányuknak köszönhetőek, hisz tartósak, könnyen tisztíthatóak, elérhető áron megvásárolhatóak különböző típusai.

A rozsdamentes acél mosogatótálak hatalmas kínálatában szinte bárki megtalálja a számára ideális mosogatótálat, akkor is, ha elsősorban kézzel mosogat, és akkor is, ha csak a mosogatógép mellett, kiegészítő mosogatásra használja a konyhai mosogatótálat.

Többféle szín, és formaválaszték áll rendelkezésünkre, 1, 2 medencés, vagy csepegtetőtálcás kivitelben.

A rozsdamentes acél mosogatók rendkívül karc-, és korrózió állóak, valamint ellenállnak a magas hőmérséklet mellett a “hősokk”-nak is.

A rozsdamentes acél mosogatók színét az anyaguk színe határozza meg, és lehetnek matt vagy fényes felületűek, sőt, manapság már dekor változatok is elérhetőek.

E mosogatótálak tiszíttása, tisztán tartása nem igényel különösebb odafigyelést, hisz karcállóak, felületük nem porózus, így könnyedén, egy vizes, esetleg mosogatószeres szivaccsal tisztára törölhetőek. Az ételmaradékok nem hagynak nyomot a felületen, az esetleges vízkőfoltok akár savas háztartási tisztítószerrel is könnyen eltávolíthatóak. Kerüljük azonban a háztartási sósav felülettel történő érintkezését, elszíneződést okozhat.

Az acél mosogatótálak tehát jó ár-érték arányukkal, könnyű tisztíthatóságukkal a legnépszerűbb mosogatótálcák napjainkban.

Read previous post:
A gránit mosogatótálakról

Természetes kőre hasonlító szépségével és tartósságával többféle színváltozatban elérhetőek, és egyre népszerűek a gránit mosogatótálak, melyekkel - masszív anyaguknak köszönhetően...

Close