Konyha Otthon, lakás

Funkcionalitás, stílusos megjelenés: Eurocube mosogató csaptelepek

Kombinálja az esztétikai vonzerőt és a funkcionalitás tökéletességét a Grohe Eurocube konyhai csaptelepeivel. Modern design, stílusos megjelenés, kényelmes és sokoldaló használat jellemzi e konyhai csaptelepeket.

A Grohe Eurocube konyhai csaptelepek két változatban kaphatók. Az Eurocube Professional konyhai csaptelep 360°-ban elforgatható professzionális szórófejjel, valamint az Eurocube félprofesszionális egykaros mosogatócsaptelep.

A mai kor kozmopolita konyháiba a letisztult, lineáris körvonalaival az Eurocube igazi négyszögletes formát vezet be, míg a szembeötlő kivágás a csaptelepkaron fokozza a belsőépítészeti vonzerőt.

Az Eurocube konyhai csaptelepekben is megjelenik a Grohe két vezető technológiája: a GROHE SilkMove, a vízsugár kényelmes és precíz szabályozásáért, valamint a GROHE StarLight fényes króm felület, amelynek köszönhetően a csaptelep ellenáll a szennyeződésnek és a rozsdásodásnak, valamint kihangsúlyozza a minimalista formát.

GROHE Eurocube Professional konyhai csaptelep mindennel rendelkezik, amit az igényes séfek egy csapteleptől elvárhatnak. A spirállal rögzített, profi zuhanynak, a 360°-os elforgathatóságnak, valamint a finom vízsugár és az erős zuhanysugár között egyetlen gombnyomással történő átváltásnak köszönhetően lehetővé teszi az edények feltöltését és kimosását, vagy a munkafelület könnyű tisztítását.

GROHE Eurocube konyhai csaptelepek az innovatív dizájnt és a tökéletes funkcionalitást teremtik meg a konyhája számára, magas kifolyócsővel, mely ideális a konyhai munkálatokhoz.

Read previous post:
A rozsdamentes acél mosogatótálak

Napjainkban a legelterjedtebb mosogatótálak a rozsdamentes acél mosogatótálak, a kiváló ár-érték arányuknak köszönhetőek, hisz tartósak, könnyen tisztíthatóak, elérhető áron megvásárolhatóak...

Close